up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine Flush Fitting for Long Body Transducer
  • Raymarine Flush Fitting for Long Body Transducer

Raymarine Flush Fitting for Long Body Transducer

plus
Raymarine

Raymarine Flush Fitting for Long Body Transducer

Tuotekuvaus Raymarine Flush Fitting for Long Body Transducer

Tuki upotetuille muuntimille, joissa on pitkä kaula Tacktickin tukemiseksi. Muovin mikronet toimitetaan lisävarusteena niille, jotka haluavat sovittaa triducer T910-, T911-nopeusanturiin tai anturin koetin T912 niin, että lakkaasi on samassa tasossa veneen rungon ulkopinnan kanssa .

Osta Raymarine Flush Fitting for Long Body Transducer markkinoiden halvimmalla hinnalla! merenkulku ja kalastus verkkokauppamme, waveinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Elektroniikka lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Raymarine Flush Fitting for Long Body Transducer:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset merenkulku ja kalastus kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Raymarine Flush Fitting for Long Body Transducer

Väri
Asennus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up