up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Raymarine I40 Depth System
  • Play videoRaymarine I40 Depth System
  • Raymarine I40 Depth System
360

Raymarine I40 Depth System

plus
Raymarine

Raymarine I40 Depth System

Tuotekuvaus Raymarine I40 Depth System

I40 on erittäin depthmeter laitteet on suunniteltu pienille pituudet joten se vie vähän tilaa ja sinulla on yksinkertainen ja intuitiivinen yksityiskohtaista tietoa kaikista tarvitset navigointiin.

Tämä mittari anturi sisältää antamalla täydellisiä ja tarkkoja tietoja syvyys jalkoina (FT), m (M) tai metriä (FA). Se tarjoaa myös tietoa vähimmäissyvyys löytyy ajan myötä, että laite on kytketty.

Esittää alue Raymarine i40, ST40 korvaa klassisen. Tätä täydennetään kolmella näyttöjä enemmän: Slider nopeudensäätöön, Wind (tuuli) ja Bidata Yhdistää (nopeus ja syvyys), kaikki ovat joukkueet pieni virrankulutus, mikä pidentää akun käyttöikää.

suuret numerot

Kaikki Raymarine i40 alue on suunniteltu helppokäyttöiseksi kaikissa tilanteissa, on yksivärinen LCD-näyttö rapeaksi erinomainen katselukulma ja suuret numerot (enintään 28 mm max) ja punainen taustavalo varmistaa mahdollisimman näkyvyys hämärässä.

Toinen yhteinen piirre kaikissa Raymarine laitteet ja i40, on sen helppokäyttöisyys. Se on suuri säätimet käytettäväksi merellä on yksinkertainen.

liitettävyys

Kaikki i40 alue voidaan liittää toisiinsa ja jakaa tietoja. By SeaTalk1 protokolla voi käyttöliittymän ja jakaa tietoja ST40 ja ST60 klassinen joukkueet.

Sinun mukavuus ja yksinkertaisuus on toinen etu, on suuri tarkastuksia, jotka helpottavat sen käyttöä navigointiin. Myös asennus on hyvin yksinkertainen, jossa eteen asennettu muotoilu.


Hyödy nyt Raymarine I40 Depth System tarjouksistamme. merenkulku ja kalastus verkkokaupastamme, waveinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden merenkulku ja kalastus varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin merenkulku ja kalastus kategorioihin ja löydä suosittuja Raymarine-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Raymarine I40 Depth System

Väri
Tunnistimet
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up