up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine I40 Speed System
  • Raymarine I40 Speed System

Raymarine I40 Speed System

plus
Raymarine

Raymarine I40 Speed System

Tuotekuvaus Raymarine I40 Speed System

I40 on erittäin slide on suunniteltu pienille pituudet joten se vie vähän tilaa ja sinulla on yksinkertainen ja intuitiivinen kaikki tiedot nykyisen nopeuden, maksimi- ja keskimääräinen vene (solmua, mailia tunnissa ja kilometriä tunnissa).

Myös tietoa koko ja osittainen aivohalvaus meripeninkulmina, perussääntö mailia tai kilometriä ja tietoja veden lämpötila (° C tai ° F). Järjestelmä sisältää rungon anturi.

Esittää alue Raymarine i40, ST40 korvaa klassisen. Tätä täydennetään kolmella näyttöjä enemmän: Syvyys, sillä syvyyssäätö, tuuli (tuuli) ja Bidata Yhdistää (nopeus ja syvyys), kaikki ovat joukkueet pieni virrankulutus, mikä pidentää akun käyttöikää.

suuret numerot

Kaikki Raymarine i40 alue on suunniteltu helppokäyttöiseksi kaikissa tilanteissa, on yksivärinen LCD-näyttö rapeaksi erinomainen katselukulma ja suuret numerot (enintään 28 mm max) ja punainen taustavalo varmistaa mahdollisimman näkyvyys hämärässä.

Toinen yhteinen piirre kaikissa Raymarine laitteet ja i40, on sen helppokäyttöisyys. Se on suuri säätimet käytettäväksi merellä on yksinkertainen.

liitettävyys

Kaikki i40 alue voidaan liittää toisiinsa ja jakaa tietoja. By SeaTalk1 protokolla voi käyttöliittymän ja jakaa tietoja ST40 ja ST60 klassinen joukkueet.

Sinun mukavuus ja yksinkertaisuus on toinen etu, on suuri tarkastuksia, jotka helpottavat sen käyttöä navigointiin. Myös asennus on hyvin yksinkertainen, jossa eteen asennettu muotoilu.


waveinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia merenkulku ja kalastus tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Raymarine I40 Speed System? Olet onnekas, sillä waveinn:ssä, Elektroniikka katalogissa ja Välineet kategoriassa, tarjoamme muita merenkulku ja kalastus tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Raymarine I40 Speed System

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up