up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine I40 Wind System
  • Raymarine I40 Wind System
Raymarine

Raymarine I40 Wind System

plus

Raymarine I40 Wind System

Tuotekuvaus Raymarine I40 Wind System

Raymarine i40 Wind on puhallinsoitin joka täydentää sarjan laitteiden uuden i40 alue. Ne ovat erittäin kompakti tietokoneita, jotka vievät hyvin vähän tilaa ja on suunniteltu pieniin veneisiin Uusi jaosvastaavalle ilman siiven yhteyden Rotavecta muuntimen tarjoaa tietoa, kuten suunta ja tuulen nopeus, joko todellinen tai näennäinen, suhteessa suuntaan vene, myös asettaa tuulikulmaan ja mahdollistaa kiinteän ohjauskulman korjaus.

Se on myös nopea hälytys Wind.

Esittää alue Raymarine i40, ST40 korvaa klassisen. Tätä täydennetään kolmella näyttöjä enemmän: Slider nopeudensäätöön, syvyys (D) ja Bidata Yhdistää (nopeus ja syvyys), kaikki ovat joukkueet pieni virrankulutus, mikä pidentää akun käyttöikää.

suuret numerot

Kaikki Raymarine i40 alue on suunniteltu helppokäyttöiseksi kaikissa tilanteissa, on yksivärinen LCD-näyttö rapeaksi erinomainen katselukulma ja suuret numerot (enintään 28 mm max) ja punainen taustavalo varmistaa mahdollisimman näkyvyys hämärässä.

Toinen yhteinen piirre kaikissa Raymarine laitteet ja i40, on sen helppokäyttöisyys. Se on suuri säätimet käytettäväksi merellä on yksinkertainen.

liitettävyys

Kaikki i40 alue voidaan liittää toisiinsa ja jakaa tietoja. By SeaTalk1 protokolla voi käyttöliittymän ja jakaa tietoja ST40 ja ST60 klassinen joukkueet.

Sinun mukavuus ja yksinkertaisuus on toinen etu, on suuri tarkastuksia, jotka helpottavat sen käyttöä navigointiin. Myös asennus on hyvin yksinkertainen, jossa eteen asennettu muotoilu.


Ostaessasi Raymarine I40 Wind System:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Raymarine I40 Wind System-tuotteeseesi, jonka olet ostanut waveinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, merenkulku ja kalastus-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Raymarine:n kokoelmaan ja täydentää merenkulku ja kalastus varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Raymarine I40 Wind System

Väri
Tunnistimet
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erinomainen vastine rahalle

-

Kelvollinen ja kestävä tuote, vaikka ei olisikaan uusimman sukupolven. Toimitus ok

Oikea

-

Kaikki oikein, hyvää palvelua, suositellaan Kanariansaarten asukkaille.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up