up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Raymarine I50 Depth Display
  • Play videoRaymarine I50 Depth Display
  • Raymarine I50 Depth Display
360

Raymarine I50 Depth Display

plus
Raymarine

Raymarine I50 Depth Display

Tuotekuvaus Raymarine I50 Depth Display

Syvyys kaikuluotain Raymarine i50 tarjoaa tietoa ajankohtaisista syvyys molemmat jalat ja metrin tai syli. Tallentaa myös pienimmät ja suurimmat syvyydet kohdannut aikana laite on kytketty. Ja voit määritellä kynnysarvoja matalassa vedessä hälytykset, syvyyshälytykset ja hälytin ankkuri syvässä vedessä. Se mahdollistaa myös korjauksen laajennetaan syvyyslukema.


Helppo nähdä, helppo käyttää


Kaikki Raymarine i50-sarja painottaa helppous. Ei ole pelkästään helppo käyttää, se on suunniteltu myös helppo nähdä.


Se on erinomainen katselukulma alkaen kaikissa olosuhteissa, päivä ja yö, kaikki tiedot näkyvät yksivärinen LCD-näyttö numeroa hyvä koko, myös taustavalo parantaa verkon näkyvyyttä.


Painonappi i50 tekee myös hyvin yksinkertainen laite käyttää ja sen suuri hallintalaitteet on suunniteltu helppokäyttöisyyttä merellä. Lisäksi on helppo asentaa sen etuosasta


Yhteensopiva E-ja C-sarja


Uuden i50-sarja on suunniteltu täydellinen koko tahansa monitoimilaitteiden sarja Raymarine C-ja E täydentää.


I50 sarjan kolme digitaalinen näyttö muodossa, syvyys, nopeus ja Tridata.


liitettävyys


Raymarine i50 voidaan liittää erilaisiin tuotteisiin ja järjestelmiin jakaa tietoa ja parantaa järjestelmän toimivuus yleensä.


Nämä yhteydet voidaan tehdä käyttämällä eri protokollia on yhteensopiva NMEA 2000 verkkoyhteys ja SeaTalk ng (Next Generation)-verkon laajentaminen NMEA 2000, joka mahdollistaa yhteyden meripeninkulman välineitä ja laitteita, joka käyttää yksinkertaista solmun verkkoa voit liittää yhteensopivia laitteisiin kääreisiin tai konttoreissa.


I-sarja


Raymarine täyden valikoiman laite i-sarjan i70 ohjaamo toistimet multidato liittyä uusi sarja i50, i40 ja i60.


neljä eri tuotelinjojen, jotka jakavat samat esteettiset linja ja samalla tiloja ajatus, että ne täydentävät toisiaan.


I60-alue täydentää i70 tulee sen high-end toistin, i50 ovat korvaavia legendaarinen Raymarine ST60 välineitä ja Pienyritykset pituudet Raymarine i40-alue on tässä tapauksessa korvaaminen ST 40.


Kaikki nämä uudet monitoimilaitteiden ei vain voi yhdistää toisiinsa ja jakaa omia tietoja, ne ovat myös yhteensopivia sarjan ey c.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Raymarine I50 Depth Display:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Raymarine I50 Depth Display:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla waveinn verkkokaupassa. Laajasta Välineet valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia merenkulku ja kalastussta täysin siemauksin. Nauti waveinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Raymarine I50 Depth Display

Väri
Tunnistimet
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up