up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine I50 Speed System
  • Raymarine I50 Speed System
Raymarine

Raymarine I50 Speed System

plus

Raymarine I50 Speed System

Tuotekuvaus Raymarine I50 Speed System

Uusi i50 digitaalinen väline järjestelmä täydentää uutta monitoiminen C-sarjan ja E-sarjan kanssa samalla esteettisen linjan ja suuren numeron helppo nähdä.

Monet ovat tekniset Tämän laitteen tekevät keskeinen väline navigointia isoilla numeroilla, jotka varmistavat erinomaisen katselukulma sekä päivällä että yöllä, taustavalaistu punaisella näkyvyyden parantamiseksi.

Sinun mukavuus ja yksinkertaisuus on toinen etu, on suuri tarkastuksia, jotka helpottavat sen käyttöä navigointiin. Myös asennus on hyvin yksinkertainen, jossa eteen asennettu muotoilu.

Yhteensopiva E- ja C-sarja

Kaikki i50 alue voidaan liittää toisiinsa ja jakaa omia, mutta on myös suunniteltu siten, että täydellinen koko tahansa monitoimilaitteiden Raymarine E-ja C-sarja, joka voidaan kytkeä yhteen ja jakaa tietoa kautta SeaTalk NG komplementtijärjestelmien.

I-sarjan

Raymarine täyden valikoiman laitteen i-sarjan i70 ohjaamo toistimet multidato liittymään uuteen i50 ja i60 sarja.

Neljä eri tuotelinjojen että samaa esteettistä linjaa ja samalla tilat ajatuksen, että ne täydentävät toisiaan.


Haluatko tietää, mitä muita merenkulku ja kalastustuotteita Raymarine tarjoaa? waveinn:sta voit tilata kaikkia Välineet tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Raymarine I50 Speed System on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Raymarine I50 Speed System

Väri
Tunnistimet
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up