up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Raymarine I50D Speed Display
  • Play videoRaymarine I50D Speed Display
  • Raymarine I50D Speed Display
Raymarine
360

Raymarine I50D Speed Display

plus

Raymarine I50D Speed Display

Tuotekuvaus Raymarine I50D Speed Display

Digitaalisen diplay dian nopeus Raymarine i50 antaa kaikki tiedot sekä nykyisen sekä korkein keskimääräinen molemmissa solmua (KTS), mailia tunnissa (MPH) ja kilometrin veneen nopeus tunnissa (KM).


Olemme myös antaa tietoa nykyinen nopeus, maksimi-ja keskimääräinen kokonaismäärästä ja osittainen aivohalvaus merimailia (NM), ohjesääntö km (M) tai kilometriä ja tietoa veden lämpötila. Se on myös laskureita ja ajastimia.


Helppo nähdä, helppo käyttää


Kaikki Raymarine i50-sarja painottaa helppous. Ei ole pelkästään helppo käyttää, se on suunniteltu myös helppo nähdä.


Se on erinomainen katselukulma alkaen kaikissa olosuhteissa, päivä ja yö, kaikki tiedot näkyvät yksivärinen LCD-näyttö numeroa hyvä koko, myös taustavalo parantaa verkon näkyvyyttä.


Painonappi i50 tekee myös hyvin yksinkertainen laite käyttää ja sen suuri hallintalaitteet on suunniteltu helppokäyttöisyyttä merellä. Lisäksi on helppo asentaa sen etuosasta


Yhteensopiva E-ja C-sarja


Uuden Raymarine i50-sarja on suunniteltu täydellinen koko tahansa monitoimilaitteiden sarja Raymarine C-ja E täydentää. I50 sarjan kolme digitaalinen näyttö muodossa, syvyys, nopeus ja Tridata.


liitettävyys


I50 voidaan liittää erilaisiin tuotteisiin ja järjestelmiin jakaa tietoa ja parantaa järjestelmän toimivuus yleensä.


Nämä yhteydet voidaan tehdä käyttämällä eri protokollia on yhteensopiva NMEA 2000 verkkoyhteys ja SeaTalk ng (Next Generation)-verkon laajentaminen NMEA 2000, joka mahdollistaa yhteyden meripeninkulman välineitä ja laitteita, joka käyttää yksinkertaista solmun verkkoa voit liittää yhteensopivia laitteisiin


Raymarine täyden valikoiman laite i-sarjan i70 ohjaamo toistimet multidato liittyä uusi sarja i50, i40 ja i60.


neljä eri tuotelinjojen, jotka jakavat samat esteettiset linja ja samalla tiloja ajatus, että ne täydentävät toisiaan.


I60-alue täydentää i70 tulee sen high-end toistin, i50 ovat korvaavia legendaarinen Raymarine ST60 välineitä ja Pienyritykset pituudet Raymarine i40-alue on tässä tapauksessa korvaaminen ST 40.


Kaikki nämä uudet monitoimilaitteiden ei vain voi yhdistää toisiinsa ja jakaa omia tietoja, ne ovat myös yhteensopivia sarjan ey c.


Osta Raymarine I50D Speed Display markkinoiden halvimmalla hinnalla! merenkulku ja kalastus verkkokauppamme, waveinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Elektroniikka lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Raymarine I50D Speed Display:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset merenkulku ja kalastus kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Raymarine I50D Speed Display

Väri
Tunnistimet
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up