up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Raymarine I60 Wind Display
  • Play videoRaymarine I60 Wind Display
  • Raymarine I60 Wind Display
  • Raymarine I60 Wind Display
  • Raymarine I60 Wind Display
Raymarine
360

Raymarine I60 Wind Display

Raymarine I60 Wind Display

Raymarine I60 Wind Display

plus

Raymarine I60 Wind Display

Tuotekuvaus Raymarine I60 Wind Display

Raymarine ei yllä sen luettelo multidato toistimet kylpyamme i60-sarja, analoginen välineitä i70 täyden valikoiman tuuli laitteita, jotta omistajat voivat täydentää purjehdus joukkueet i70 kanssa toistin tuulen huippuluokan. Tuulen i60 yhdistää digitaalista ja analogista dataa.


Laske tuulen (suhteellinen), todellinen nopeus ja kulma (tosi tuulen vaatii SeaTalk speed data vettä)


Monet ovat tekniset Tämän laitteen avulla on keskeinen väline navigointiin purjeveneisiin niin suuri analoginen soittaa takaavat erinomaisen katselukulman sekä päivällä että yöllä, taustavalaistu punaisella näkyvyyden parantamiseksi.


Sinun mukavuus ja yksinkertaisuus on toinen etu, on suuri tarkastuksia, jotka helpottavat sen käyttöä navigointiin. Myös asennus on hyvin yksinkertainen, jossa edessä design.


Yhteensopiva E-ja C-sarja


Kaikki i60 alue voidaan liittää toisiinsa ja jakaa omia, mutta on myös suunniteltu täydellinen koko tahansa monitoimilaitteiden Raymarine E-ja C-sarja, jotka voivat käyttää pistokkeella ja jakaa tietoja käyttämällä NMEA 2000 ja SeaTalk järjestelmät


I-sarja


Raymarine täyden valikoiman laite i-sarjan i70 ohjaamo toistimet multidato liittymään uuteen i50 ja i40-sarjan.


Neljä eri tuotelinjojen, jotka jakavat samat esteettiset linja ja samalla tiloja ajatus, että ne täydentävät toisiaan.


I60-alue täydentää i70 tulee sen high-end toistin, i50 ovat korvaavia legendaarinen Raymarine ST60 välineitä ja Pienyritykset pituudet Raymarine i60 on alue, tässä tapauksessa korvaaminen ST 40.


waveinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia merenkulku ja kalastus tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Raymarine I60 Wind Display? Olet onnekas, sillä waveinn:ssä, Elektroniikka katalogissa ja Välineet kategoriassa, tarjoamme muita merenkulku ja kalastus tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Raymarine I60 Wind Display

Väri
Tunnistimet
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up