up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine M260 With Starter Kit
  • Raymarine M260 With Starter Kit

Raymarine M260 With Starter Kit

plus
Raymarine

Raymarine M260 With Starter Kit

Tuotekuvaus Raymarine M260 With Starter Kit

Tranductor sisäinen asennus. Toimitus ilman asennussarja. Tiedot toimittaa: Syvyys ja lämpötila. Materiaali: Muovi. Taajuus: 50/200 kHz. Teho: 1000 wattia. Yhteensopiva DSM300 -luotainmoduuliin.

Jos etsit Raymarine M260 With Starter Kit:a, tänään on onnenpäiväsi. waveinn:ssa, omassa merenkulku ja kalastusverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Elektroniikka tuotteet. waveinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Muuntimet erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Muuntimet on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Raymarine M260 With Starter Kit

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up