up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine Micronet Wireless Vertical Wind Transducer
  • Raymarine Micronet Wireless Vertical Wind Transducer

Raymarine Micronet Wireless Vertical Wind Transducer

plus
Raymarine

Raymarine Micronet Wireless Vertical Wind Transducer

Tuotekuvaus Raymarine Micronet Wireless Vertical Wind Transducer

Langaton anturi Micronet.Este vertikaalinen tuulen aurinko lähetin on suunniteltu nostamaan tuulensuoja edellä, jotta se saa ilman ympärille esteettömästi. Tämä ylimääräinen korkeus (1,35 m) sallitut anturin lukemat antavat erittäin tarkan todellisen tuulen nopeuden.

Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään waveinn:ssa, omassa merenkulku ja kalastusvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Välineettuotteita suoraan Raymarine:lta. Kysy meiltä lisää merenkulku ja kalastustuotteista, kuten Raymarine Micronet Wireless Vertical Wind Transducer, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Raymarine Micronet Wireless Vertical Wind Transducer

Väri
Tunnistimet
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up