up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine R111LH
  • Raymarine R111LH
Raymarine

Raymarine R111LH

plus

Raymarine R111LH

Tuotekuvaus Raymarine R111LH

R111LH-anturi matalan ja suuren taajuuden sisällä. 2kW - CP450C. Lähetetty Uretaaniin, 16 elementtiä. Palkin leveys: 19 ° - 10 ° alhaisella taajuudella 38 kHz 75 kHz. 13 º - 8 º keskitaajuudella 130 kHz 210 kHz.

Näytteen syvyys- ja lämpötilatiedot. Sopii urheilukalastukseen ja kaupalliseen korkeuteen. Kiinteiden kuiturakenteiden asennus.


Raymarine R111LH:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt waveinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Raymarine R111LH:lla on Raymarine:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Muuntimet kategorian Elektroniikka tuotteilla.

Ominaisuudet Raymarine R111LH

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up