up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine R509LH
  • Raymarine R509LH
Raymarine

Raymarine R509LH

plus

Raymarine R509LH

Tuotekuvaus Raymarine R509LH

Läpivientianturia R509LM R509LH matala ja korkea taajuus. 3kW CP450C. Lähetetty Uretaani, 25 kohteita. Keilan leveys: 23 ° 9 ° matalataajuista 28kHz 60kHz.

8-4 korkean taajuuden 130kHz 210kHz. Näytesyvyys ja lämpötilatietoja. Soveltuu urheilukalastus ja kaupallinen korkeus. Asenna kuitu rungot, puusta tai metallista.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Raymarine R509LH:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Raymarine R509LH:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla waveinn verkkokaupassa. Laajasta Muuntimet valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia merenkulku ja kalastussta täysin siemauksin. Nauti waveinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Raymarine R509LH

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up