up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine R509LM
  • Raymarine R509LM
Raymarine

Raymarine R509LM

plus

Raymarine R509LM

Tuotekuvaus Raymarine R509LM

Läpiviennillä R509 matala ja keskitasoinen. 3kW - CP450C. Lähetetty Uretane, 25 kohdetta. Palkin leveys: 23 º - 9 º matalataajuus 28 kHz 60 kHz. 13 º - 8 º keskitaajuudella 80 kHz 130 kHz.

Näytteen syvyys- ja lämpötilatiedot. Sopii urheilukalastukseen ja kaupalliseen korkeuteen. Asentaa kuiturakenteita, puuta tai metallia.


Raymarine R509LMa on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Raymarine:n tuotteita, kuten R509LM, löydät ne omasta merenkulku ja kalastus verkkokaupastasi waveinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. waveinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä merenkulku ja kalastus varusteita Raymarine:lta.

Ominaisuudet Raymarine R509LM

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up