up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine SeaTalk 1 To SeaTalk NG Conversor Kit
  • Raymarine SeaTalk 1 To SeaTalk NG Conversor Kit

Raymarine SeaTalk 1 To SeaTalk NG Conversor Kit

plus
Raymarine

Raymarine SeaTalk 1 To SeaTalk NG Conversor Kit

Tuotekuvaus Raymarine SeaTalk 1 To SeaTalk NG Conversor Kit

Muunnin pakki SeaTalk SeaTalk ng 1 mahdollistaa yhteyden ja tietoliikennelaitteet 1 SeaTalk ng verkostoitumisen Raymarine tietoja.


Se on yhteensopiva Raymarine järjestelmien 1 (ST40, ST60 +, LifeTag, jne..) Ja on kompakti ratkaisu, joka yhdistää verkossa verkon välineiden ja SeaTalk ng järjestelmiä.


Muunnin toimii 12V DC powered järjestelmissä on vesitiivis IPX6. Sinun LEN arvo on 1, on lisättävä 3 kutakin SeaTalk väline vallan ajaa.


Se on 2 yhteydet kaukolinjasi SeaTalk ng, 2 ng SeaTalk liitännät lähetteet ja lausuntopyyntö SeaTalk liitäntä 1-1.Ominaisuudet:


- SeaTalk 1 SeaTalk Converter ng


- Terminator SeaTalk ng


- Liittimet sokea SeaTalk ng


- Cable 400mm muuttajan


- Johtaminen 1m SeaTalk ng


Aiotko hankkia itsellesi suositun Raymarine SeaTalk 1 To SeaTalk NG Conversor Kit:n? Kaikki Raymarine-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Raymarine SeaTalk 1 To SeaTalk NG Conversor Kit jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme waveinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman merenkulku ja kalastus varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Raymarine SeaTalk 1 To SeaTalk NG Conversor Kit

Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up