up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine ST1000
  • Raymarine ST1000
  • Raymarine ST1000
  • Raymarine ST1000
Raymarine

Raymarine ST1000

Raymarine ST1000

Raymarine ST1000

plus

Raymarine ST1000

Tuotekuvaus Raymarine ST1000

Autopilotti kaislavenettä syrjäytystesteihin jopa 3000 kg. Ohjaus 6 painikkeet ja taustavalaistu näyttö tosisuuntatietoja ja BRG, DST ja XTE (SeaTalk).


Hallituksen suuntaan tuuli (SeaTalk) tai reitin seuranta (NMEA ja SeaTalk). Autotrim, AutoSeastate, kalibrointia ja ylimääräisiä voimakas hälytysääni. Useita asennustarvikkeet.


Täydennä tilauksesi Raymarine ST1000:lla, jonka löydät Elektroniikka kokoelmastamme Autopilotit tuotteiden joukosta. Selaa myös muita merenkulku ja kalastus kategorioita waveinn:ssa, joka on oma merenkulku ja kalastusvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Autopilotit varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla waveinn:ssa!

Ominaisuudet Raymarine ST1000

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up