up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Raymarine TackTick T070 Compass
  • Play videoRaymarine TackTick T070 Compass
  • Raymarine TackTick T070 Compass
Raymarine
360

Raymarine TackTick T070 Compass

plus

Raymarine TackTick T070 Compass

Tuotekuvaus Raymarine TackTick T070 Compass

Taktinen rotu kompassi ja siirtyminen merkkivalo Uudempi tuuli. Näytön näyttää molemmat viive, kuinka pitkälle on tärkein polku, ja kuinka paljon nyökkää.


Sen avulla voit nopeasti ja helposti luoda optimaalinen loppuun lähtölinjan, ja auttaa sinua navigoimaan lyhimmän kohti ylämerkin alla. Myötätuuleen, voit nähdä arvioitu etäisyys missä olet ja milloin kääntyä optimaalisen VMG.


Osta Raymarine TackTick T070 Compass markkinoiden halvimmalla hinnalla! merenkulku ja kalastus verkkokauppamme, waveinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Elektroniikka lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Raymarine TackTick T070 Compass:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset merenkulku ja kalastus kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Raymarine TackTick T070 Compass

Väri
Tunnistimet
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Liian huono kuriiri

-

Tuote, huolellinen pakkaus, tilattava nopeasti. Liian huono kuriiri kesti kahdeksan päivää toimittaa.

Tactick

-

Kuten odotettua Raymarine ok

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up