up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Raymarine TackTick T122
  • Play videoRaymarine TackTick T122
  • Raymarine TackTick T122
360

Raymarine TackTick T122

plus
Raymarine

Raymarine TackTick T122

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Raymarine TackTick T122

Tacktick T122 Langaton liitäntä mahdollistaa merimiehet integroida muita elektronisia navigointijärjestelmiä sekä mahdolliset Micronet instrumentin välillä.


Sen lisäksi, että yhteensopiva välineiden käyttö NMEA protokollaa, Langaton NMEA (2 tuloa, 1 lähtö) kerää kaikki informaatiorajapinnasta autopilotti, GPS, karttaplotterit, PDA-ja muut laivalla välineitä, jotka lähettävät informaatiota formainalámbrica Micronet näytöt.


Kytketty tietokoneeseen, Micronet voi lähettää ja vastaanottaa tietoja, jotta navigointi ja taktisia ohjelmisto voidaan nähdä mistä tahansa kannella.


NMEA Langaton liitäntä voidaan käyttää PC-ohjelmisto luoda omia digitaalisia T110 Micronet näyttö NMEA sivua.


Tervetuloa Raymarine TackTick T122 erikoistarjoukseemme. waveinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia merenkulku ja kalastusvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa merenkulku ja kalastustuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Konvertterit.

Ominaisuudet Raymarine TackTick T122

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Suuri tapa yhdistää kaikki yhteen

-

Edellinen omistaja minun vene oli sekoitus TackTick, Raymarine ja Icom laitteita. Tämä laatikko liittää ne yhteen siten, että tiedot on jaettu kaikkien eri laatikoihin. Se oli erittäin helppo asentaa (jos vara NMEA input / output) ja vain kesti noin puoli tuntia. Laatikko saapui nopeasti ja oli kuvattu. Erittäin onnellinen!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up