up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine TackTick T210
  • Raymarine TackTick T210
Raymarine

Raymarine TackTick T210

plus

Raymarine TackTick T210

Tuotekuvaus Raymarine TackTick T210

Suuri näyttö masto, powered by aurinko, purjevene tarjoaa erittäin näkyvä ja tarkkoja tietoja. Erittäin suuri numeroa 50mm.Funciones yksinomainen Racer:Ominaisuudet:


Automaattinen valinta sivulla. Auto Leg toiminto mahdollistaa näytön näyttää automaattisesti asianmukaiset tiedot myös jokaiselle osuudelle kurssin.


Piilota sivuja. Muokata näkyy pelkästään tarvittavat tiedot, minimoi tarvittava aika valita haluamasi tiedot.


Maksimoitu suoritusteho. Näytössä on innovatiivisia lähtöviivalla, tuuli muutos, trendit ja sekuntikello sekä indikaattorit kiihtyvyyden ja nopeuden trendi.


Stream vedet: Drift ja Trend toiminnot, Tack ja Outer Track antaa sinulle hyötyä havaita virtauksia.


Erinomainen näkyvyys päivällä. LCD suuri kontrasti ja laaja katselukulma.


Jos haluat ostaa Raymarine:n parhaita Elektroniikkatuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! waveinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Raymarine:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista merenkulku ja kalastustuotteistamme, kuten Raymarine TackTick T210. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Raymarine TackTick T210 kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Raymarine TackTick T210

Väri
Tunnistimet
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up