up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine TackTick T215
  • Raymarine TackTick T215
Raymarine

Raymarine TackTick T215

plus

Raymarine TackTick T215

Tuotekuvaus Raymarine TackTick T215

Näyttää kaksi riviä dataa 32mm korkea numeroa contraste.Funciones yksinomainen Racer: Erinomainen näkyvyys yöllä. Hänen musta tausta takaa häiritsemättä hämäränäön, jossa on valittavana punainen tai oranssi numeroinen losistintos tietotyyppejä väri.


Kaukosäädin. Maxi Näyttö voidaan ohjata ja konfiguroida mistä tahansa veneeseen Tacktickin Etänäytön Sivut vapaassa muodossa. Mahdollistaa navigointijärjestelmä ja PC-ohjelmisto suoraan kirjoittaa rotu Tacktickin näytöt.


Juuri nyt, Raymarine TackTick T215 on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. waveinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Elektroniikka katalogista Välineet kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Välineet tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Raymarine TackTick T215

Väri
Tunnistimet
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up