up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine TackTick T221
  • Raymarine TackTick T221

Raymarine TackTick T221

plus
Raymarine

Raymarine TackTick T221

Tuotekuvaus Raymarine TackTick T221

Tämän langaton lähetin siiven asennettu veneen varmistaa saat lukeminen tarkkuus tuulen aina. Sitä pitäisi käyttää yhdessä Tacktickin tuulen lähetin ja lähetin rungon anturi compas.

Helppo asentaa missä tahansa asennossa maston, lähetin voidaan kalibroida yksinkertaisesti käyttämällä mitä tahansa digitaalinen näyttö, joka on jo asennettu järjestelmään.

ominaisuudet:

Ei kaapeleita.

Aurinkoenergialla.

kevyt


Täydennä tilauksesi Raymarine TackTick T221:lla, jonka löydät Elektroniikka kokoelmastamme Välineet tuotteiden joukosta. Selaa myös muita merenkulku ja kalastus kategorioita waveinn:ssa, joka on oma merenkulku ja kalastusvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Välineet varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla waveinn:ssa!

Ominaisuudet Raymarine TackTick T221

Väri
Tunnistimet
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up