up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine TackTick Wireless Display
  • Raymarine TackTick Wireless Display

Raymarine TackTick Wireless Display

plus
Raymarine

Raymarine TackTick Wireless Display

Tuotekuvaus Raymarine TackTick Wireless Display

Raymarine T106 TackTickin langattoman perusjärjestelmän ansiosta voit liikkua vapaasti ja rauhallisesti veneenä, koska se tarjoaa nopean ja selkeän kuvan, kun tarvitset kaikki navigoinnin perustiedot.

Lisäksi, koska ei ole kaapeleita, voit tehdä sen mistä tahansa veneestä. Se koostuu langattomasta T122-liittymästä, joka vastaanottaa kaikki tiedot ja T113-monitoiminäyttö, jossa näet ne.

Edut T106Este-järjestelmä on suunniteltu kilpailemaan, joten se on suunniteltu erittäin mukavaksi, kevyeksi ja helppokäyttöiseksi.

Se painaa vain 135 grammaa ja sopii kädessä, on myös vedenpitävä ja myös aurinkokäyttöinen, joten sinun ei tarvitse olla tietoinen paristojen vaihtamisesta. Se korosti myös sen helppokäyttöisyyttä muiden laitteiden kanssa.

T122, T122 TackTick inalámbricoEl -liitäntärajapinta mahdollistaa muiden meren navigointijärjestelmien integroinnin. Tämä langaton rajapinta vastaanottaa kaikki tiedot, joita voidaan sitten lukea T113: lla.

Se on yhteensopiva kaikkien NMEA-protokollan kanssa käytettävien laitteiden kanssa. Voit kerätä tietoja autopilotista, GPS: stä, PDA-laitteista, karttaplottaista ja muista välineistä.

TickTackin T113-kaukosäädin Raymarine T113 on enemmän kuin yksinkertainen kaukosäädin, joka on olennainen ajokilpailu.

Sen helppo asentaa ja lukea, sillä on digitaalinen näyttö, jossa taustavalolla on kolme erilaista valoa, jotka näyttävät tietoja useista näytöistä.

Tiedot toimitetaan: veneen nopeus (meripeninkulma, sääntömäärä miles per hour) etäisyys (meripeninkulmissa, sääntömäärä kilometrejä, kilometrejä tunnissa), syvyys (mittarit, jalat, kourut), tuulen nopeus (solmua, metriä sekunnissa). .).

Yhdellä sivulla näytetään perusnavigointi-tiedot nykyisenä reittipisteenä, kohti sitä ja pois, COG, SOG, ilmaisee virhettä kurssin ja myös ohjauskulman.

TackTick-järjestelmä on aurinkokäyttöinen ja siinä on jopa 300 tuntia aikaa myös syvyyshälytykset, tuulet.


Jos haluat tietää lisää Raymarine TackTick Wireless Display:sta tai muista Raymarine-merkkisistä tuotteista Elektroniikka kategoriassa waveinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia merenkulku ja kalastus:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Välineet valikoimaamme, mistä voit valita merenkulku ja kalastustuotteita Raymarine:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Raymarine TackTick Wireless Display

Väri
Tunnistimet
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up