up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine Transducer Service Kit
  • Raymarine Transducer Service Kit
Raymarine

Raymarine Transducer Service Kit

plus

Raymarine Transducer Service Kit

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Raymarine Transducer Service Kit

ST40 / 60 Kit Paletti / transpyörä. Liukuva TH

Pidätkö Raymarine Transducer Service Kit tuotteesta? Käy merenkulku ja kalastus verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Elektroniikkatuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki merenkulku ja kalastustuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Elektroniikka valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Raymarine Transducer Service Kit

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kiinteä!

-

Tarvitsin vain uuden melapyörän ja tapin. Tämä pakkaus sisältää "läpän", joka menee rungon läpi hitaasti tulevan veden tullessa sisään tyhjän tulpan asettamisen jälkeen, mutta en tarvitse sitä ... vielä ... joten ostin koko sarjan. Useimmiten tarvitaan vain hyvä puhdistus, mutta muovipyörän keskellä olevat tiivistetyt laakerit voivat myös takertua. Sen sijaan, että yritetään avata osaa jotenkin ja korjata pienet laakerit, tilaa uusi pyörä ja tapit.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up