up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRaymarine Wind System
  • Raymarine Wind System
Raymarine

Raymarine Wind System

plus

Raymarine Wind System

Tuotekuvaus Raymarine Wind System

Tarvitset välittömästi tarkkoja tietoja ja näyttöjä, jotka ovat täysin luotettavia. Raymarine-langattomat instrumentit näyttävät kaiken tiedon, jota tarvitset, eikä rungon tai alapinnan kautta kulkevia lankoja ole.

Ominaisuudet:

Langaton vallankumous on jo alkanut:

Raymarinen langattomat näytöt ovat ainutlaatuisia, ja ne tarjoavat monipuolisuutta. Ne ovat langattomia, aurinkoenergiaisia ​​ja käyttävät Micronet-tekniikkaa.

Helppo asennus:

Tyypillinen asennus voidaan tehdä muutamassa tunnissa, kun laitteesi on paikallaan ja veneesi on edelleen vedessä. Ja siellä ei tarvita reikiä laipioon tai johdot alas mastoon.

Itsevoitto:

Raymarine Wireless -näytöt ovat aurinkokäyttöisiä integroiduilla litiumparistoilla, jotka tuottavat laitteen käyttöikää. Tehonkulutus on niin tehokasta, että yksiköt voivat toimia itsenäisesti jopa 300 tuntia.

kevyt:

Masten poistamisen johdosta ei vähennetä pelkästään painon painoa, vaan myös alentaa veneen painopistettä, mikä antaa merkittävän ja välitöntä suorituskykyä.

siirrettävyys

Käyttämällä leikkeitä telineissä näyttö voidaan sijoittaa mihin tahansa veneeseesi, jolloin voit tarkastella tietoja missä ja milloin sitä tarvitset.

Vedenkestävä:

Kaikki Raymarine Wireless -tuotteet ovat saumattomia ja täysin vedenpitäviä (upotettavat 10 metriä). Tämä ei myöskään merkitse kondensaatiota.


Onko Raymarine Wind System etsimäsi tuote? waveinn:sta löydät kaikenlaisia Välineettuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Raymarine on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet merenkulku ja kalastusverkkokaupasta.

Ominaisuudet Raymarine Wind System

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up