up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoScanstrut Binnacle For GMI
  • Scanstrut Binnacle For GMI

Scanstrut Binnacle For GMI

plus
Scanstrut

Scanstrut Binnacle For GMI

Tuotekuvaus Scanstrut Binnacle For GMI

Suurella uusi muotoilu ominaisuuksia, Scanstrut Helm Pod on täydellinen valinta kaikille ohjaamon configurations.With vaihtoehtoja sopivaksi tutkan näyttöjä, karttaplottereita ja standardi navigointilaitteet, valinta on sinun!

Ominaisuudet:

UNIVERSAL HELM FIXING:

Sopii jalusta kiskot 25mm 33.7mm (0,98 "- 1,33") halkaisija. Käyttämällä ainutlaatuinen kiinnitys järjestelmä, Deep palot mahtuu rautateitse leveydet 178mm (7 ") ylöspäin. *

SECURE & VESITIIVIIT INSTALL:

Satula järjestelmä tukee ruostumaton letku mahdollistaa turvallisen ja jäykkä mahtuvat tahansa jalustalle ja varmistaa vesitiiviin tiivistyksen kaapelin merkintä.

NO DRILL kiinnityssarja:

Räätälöity U pultit mahtuu noin rautatie- ja kautta satuloita takaosaan pod tarvita aikaa vievää ja hankalaa poraus ruostumattoman kiskon.

Vaivattoman INSTALL & SERVICE:

Kiinnikkeet sopivat takaa eteen leikata langat ruiskuvalettu ABS insertit suunniteltu osaksi Pod edessä. Tämä muotoilu mahdollistaa nopean ja turvallisen asentaa ja toista huoltoa.

Tehokkaampi suoja:

Pod tiiviste on valmistettu korkea vetolujuus silikoni, sillä on erittäin korkea lämmön- ja UV joten voit luottaa siihen, että se ei heikkene ajan myötä.


Juuri nyt, Scanstrut Binnacle For GMI on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. waveinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Elektroniikka katalogista Lisätarvikkeet kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Lisätarvikkeet tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Scanstrut Binnacle For GMI

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up