up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoScanstrut Binnacle
  • Scanstrut Binnacle
  • Scanstrut Binnacle
Scanstrut

Scanstrut Binnacle

Scanstrut Binnacle

plus

Scanstrut Binnacle

Tuotekuvaus Scanstrut Binnacle

Blogit Tuki näyttää jopa 12 ". Se on valmistettu silikonista vetoa kestävää sekä lämmön ja UV-säteiltä.


Asennus on hyvin yksinkertainen. Mukana täysi kiinnityssarjan ja valmiiksi porattu teräsputki välttää tarvetta needling reikiä.


Suunnittelun, mahdollistaa turvallisen ja jäykkä kunnossa tahansa jalusta ja ilmatiivis tiiviste kaapeliläpiviennistä.


Sopii kiskot jalusta 25 mm 33,7 metriä. Käyttää yhtä kiinnitysjärjestelmän, jonka avulla kannatinkiskoon mahtua leveydet 178 mm ylöspäin.


Toimenpiteet SP-12D ovat: 424x263 ja 365x241 ulkona muotoiseen aukkoon asennettava välineitä. Mukana tuleva leikkaamatta.


Jos pidät Scanstrut Binnacle:sta, tutustu myös muihin Scanstrut:n merenkulku ja kalastustuotteisiin Elektroniikka osastollamme ja Lisätarvikkeet katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia waveinn:ssa, omassa merenkulku ja kalastus verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Scanstrut Binnacle

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up