up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoScanstrut Deck Seal Aluminium
  • Scanstrut Deck Seal Aluminium
Scanstrut

Scanstrut Deck Seal Aluminium

plus

Scanstrut Deck Seal Aluminium

Tuotekuvaus Scanstrut Deck Seal Aluminium

Tuotevalikoima tarjoaa vedenpitävän kaapelin reitityksen, ja se on valmistettu erittäin iskunkestävästä muovista ja 316 ruostumattomasta teräksestä, jossa on vaihtoehtoja 16 mm: n ja 40 mm: n liittimille, joten se sopii lähes kaikkiin asennuksiin.

Ominaisuudet:

WATERTIGHT-ASENNUS: Kartiomainen sauma muodostaa vesitiiviin tiivisteen. Kaikkien yksiköiden mukana toimitetaan suljetun kennoston tiivisteen 100% vesitiivis.

HELPPO JA LUOTETTAVA ASENNUS: Kiinnitysmutterit helpottavat asennusta ja mahdollistavat myös luotettavat toistuvat asennukset. Jokainen yksikkö toimitetaan sekä esisuihkulla että tyhjällä sisäpuolella, jotta asennus on mahdollisimman helppoa.

EI KÄYTÄ KAAPELIN LIITÄNNÄT: Split-tiiviste ei vaadi liitinpoistoa asennuksen aikana.

MULTI-TOIMINTA-ASENNUS: Esteettinen kupolin muotoinen profiili antaa lujemman, iskunkestävän rakenteen (ei teräviä reunoja jaloilleen!) Ja ulompi kupoli tarjoaa lisää vesisuojaa.


Tervetuloa Scanstrut Deck Seal Aluminium erikoistarjoukseemme. waveinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia merenkulku ja kalastusvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa merenkulku ja kalastustuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Lisätarvikkeet.

Ominaisuudet Scanstrut Deck Seal Aluminium

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up