up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoScanstrut Helm Pod
  • Scanstrut Helm Pod
Scanstrut

Scanstrut Helm Pod

plus

Scanstrut Helm Pod

Tuotekuvaus Scanstrut Helm Pod

Hienoja uusien ominaisuuksien, Scanstrut Helm Pod on täydellinen valinta kaikille ohjaamon kokoonpanoissa.

Optioilla sopivaksi tutkan näyttöjä, karttaplottereita ja standardi navigointilaitteet, valinta on sinun!

Näyttöjen ja standardi välineitä:

Range sopii 8 "15" näytöt

Mahtuu 3 tai 4 standardin välineitä (esim ST60)

Uusi kompakti versio nyt saatavilla.

Ominaisuudet:

Universal Helm korjaaminen

Sopii jalusta kiskot 25mm 33.7mm (0,98? - 1,33?) Halkaisija. Käyttämällä ainutlaatuinen kiinnitys järjestelmä, Deep palot mahtuu rautateitse leveydet 178mm (7 ") ylöspäin. *

Secure & Vesitiivis asennus

Satula tukee ruostumattoman letku mahdollistaa turvallisen ja jäykkä mahtuvat kaikki jalustalle ja varmistaa vesitiiviin tiivisteen läpivienti

Ei Drill kiinnityssarja

Asiakaskohtainen U pultit mahtuu noin rautatie ja sen kautta satuloita takaosaan pod tarvita aikaa vievää ja hankalaa poraus ruostumattoman rautatie.

Sujuva Asenna & Service

Kiinnikkeet sopivat takaa eteen leikata langat painevalettu ABS lisää suunniteltu osaksi Pod edessä. Tämä muotoilu mahdollistaa nopean ja turvallisen asentaa ja toista huoltoa.

Lisääntynyt Protection

Pod tiiviste on valmistettu korkea vetolujuus silikoni, se on erittäin korkea lämmön- ja UV joten voit luottaa siihen, että se ei huonone ajan kuluessa.

Mukana tuleva Uncut

Vakiona saat oman Scanpod leikkaamatta. Suurista tilauksista, tehdas leikkaus palvelu on saatavilla.

Keskeinen uusi tuote

SPH 4XI W

Helm Pod 4 x vakio välineet / 2 x mittanormaalit + 1 x 7 "näyttö.

* Huomaa, että 8 "Compact Helm Pod sopii 6" 8 "keskuksia, ja 12" Compact Helm Pod sopii 6 "11" keskuksia. Tämä on pienempi valikoima jalustan kiskon leveydet kuin Deep Helm Pod - vahvistakaa teknisestä tietosivulla, tai soita Scanstrut edustajaan, jos olet epävarma.


Jos olet kiinnostunut Scanstrut:n Helm Pod tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Elektroniikka tuotteet Scanstrut-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Scanstrut suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia merenkulku ja kalastus tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Scanstrut Helm Pod jo tänään!

Ominaisuudet Scanstrut Helm Pod

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up