up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoScanstrut Mount for GMR
  • Scanstrut Mount for GMR
Scanstrut

Scanstrut Mount for GMR

plus

Scanstrut Mount for GMR

Tuotekuvaus Scanstrut Mount for GMR

KÄYTTÖÖNOTTO, AVOIN KÄYTTÖÖNOTTO JA PIEN SATCOM / TV ANTENNI Asiantuntevasti suunniteltu asentamaan antenni moottoriveneesi ohjaamon kattoon, flybridge- tai tutkatorniin ja antamaan selkeän kuvan horisontista antennin maksimaaliseen suorituskykyyn. Scanstrutin Stainless PowerTower® on luotu erittäin kiillotetulla ruostumattomalla teräksellä, joka tekee upeasta asennuksesta mihin tahansa veneeseen.

OMINAISUUDET:

PIENI JALKA: vain 150 mm (6 ") neliön asennusjalusta, joka tekee siitä ihanteellisen asennettavaksi kapeisiin kaareihin tai RIB A -kehyksiin.

WATERTIGHT-ASENNUS: Esiohjelmoitu IP65-tiiviste, joka tiivistää kaapelin sisääntulon ja vedenpitävän pohjaseinän, joten ei tarvita sotkuista tiivistysainetta.

ASENNETTU HELPOSTI: Ennakoidut asennusreiät, antenni kiinnittyy PowerTower-levylle käyttämällä omia kiinnityspultteja.

2 MUIDEN MATERIAALIEN VALINTA:

Alumiininen PowerTower - räätälöity ekstruusio = vahvuus, hyvä ulkonäkö ja valinta

Composite PowerTower - Kevyt yksinkeräinen muovaus = käyrät ja lujuus jokaiseen veneeseen sopivaksi


Tunnetko jo kaikki Scanstrut Mount for GMR:n ominaisuudet? waveinn:ssa, valikoimme merenkulku ja kalastustuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Elektroniikkatuotteita, tsekkaa koko Lisätarvikkeet valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Scanstrut, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien merenkulku ja kalastus asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Scanstrut Mount for GMR

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up