up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSea cover Motor Cover
  • Sea cover Motor Cover
  • Sea cover Motor Cover
  • Sea cover Motor Cover

Sea cover Motor Cover

Sea cover Motor Cover

Sea cover Motor Cover

plus
Sea cover

Sea Cover Motor Cover

Tuotekuvaus Sea cover Motor Cover

SeaCover'for moottorit ovat ihanteellisia niiden suojan vettä, auringon ja pöly.


Ne on valmistettu erittäin vahva polyesteri 420D, 0,15 mm paksu, mahdollisimman vesitiiviyden ja UV-suojan.


Ne soveltuvat useimpiin perämoottoreiden, 2-300hv ja ovat saatavana kahta eri tyyppiä. On kannet, jotka soveltuvat vain yläosa moottori (ei akselia) ja on joustava johto, hyvä sopivuus useimpiin perämoottoreihin.


Myös koko kehon kannet, joissa on joustava johto ja vetoketju, jotta varmistetaan paras mahdollinen suojaa moottoria, mukaan lukien se akseli.


Löydät 7 eri kokoisia kansia yläosa moottorin vain, ja 3 eri kokoa koko kehon pinta.


Kaikki SeaCover kannet toimitetaan hopeaa. Taulukoissa on esitetty eri kokoisia SeaCover.


Mitat viittaavat pituus, leveys ja korkeus kannen (piirustus 1). Hevosvoimaa noteerataan on arvioitu ja se ei ole ainoa tekijä, joka on otettava huomioon valitessaan kansi.


Tyyppi moottorin (2 tahti, 4-tahti), pituus kaasukahva, merkki teidän moottori ja sen tuotanto päivämäärä olisi myös otettava huomioon.


Tällä hetkellä, Sea cover Motor Cover tuotetta on saatavilla waveinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Sea cover-merkkisiin merenkulku ja kalastus tuotteisiin, joita merenkulku ja kalastus verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Venepressut ja binimit kokoelman malleilla. waveinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Veneet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat merenkulku ja kalastus-tuotteet.

Ominaisuudet Sea cover Motor Cover

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Meripeite

-

Erittäin luotettava materiaali, hyvä laatu ja erinomainen hinta.

Erittäin hyvä tuote

-

Suojus suojaa täydellisesti koko moottoria. Se on erittäin hyvälaatuista, materiaali on paksu ja esteettinen. Suorita moottorin mitat huolellisesti valitaksesi koko ja älä epäröi valita korkeampaa mallia. Minulla on 70 hv moottori ja koko 2 oli liian tiukka. Menin kokoon 3 ja se on täydellinen erityisesti siksi, että minulla on kantosiipialuksia. Olen valmis viettämään talven tietäen, että käytän sitä myös kesällä aurinkoa vastaan. Suosittelen tätä sivustoa, joka on vakava ja tehokas.

Jauhe

-

Sain vasta eilen

Jauhe

-

Sain sen vasta eilen, kun minulla on lausunto, jonka sanon

Hyvä materiaali

-

Se sopii tarkalleen, hyvä materiaali.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up