up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Shimano fishing

Shimano fishing Pyörivä Sauva STC Multi-Length

Shimano fishing Pyörivä Sauva STC Multi-Length

plus
  • Play videoShimano fishing Pyörivä Sauva STC Multi-Length
  • Shimano fishing Pyörivä Sauva STC Multi-Length
  • Shimano fishing Pyörivä Sauva STC Multi-Length

Shimano Fishing Pyörivä Sauva STC Multi-Length

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Shimano fishing Pyörivä Sauva STC Multi-Length

STC-monipituiset sauvat ovat ainutlaatuisia markkinoilla: voit säätää sauvan pituutta erityisiin olosuhteisiin, joissa kalastat! Tangon pituutta voidaan säätää kahvan jälkeen 30 cm: n lisäyksellä. Kun kalastat lähellä joitakin puita ja haluatte heittää tarkasti, lyhyempi sauvan pituus on suositeltava. Kuitenkin, kun yhtäkkiä näet avoimen paikan ja näet jonkin verran kalojen ruokkimista pinnalla, todella arvostaa ylimääräistä pituutta, mikä tekee mahdolliseksi valuttaa ja päästä kaloihin. Sarjassa, jossa on seitsemän erilaista sauvaa, joiden valupainot ovat 3-14g - 50 100g, sinulle on aina sopiva sauva.

Tekniset tiedot:

Rod Tyyppi: Spinning (Travel Rod)

Grip: Split korkki

Tyhjä materiaali: XT60 + X5 Nano

Reel Seat: SHIMANO DPS

Ohjaustyyppi: Seaguide yksijalka

Pituudet: 2.10 / 2.40m 2.40 / 2.70m 2.70 / 3.00m

Kuljetuspituus (cm): 53

Valun paino (g): 10 30

Osastojen lukumäärä: 6

Oppaiden määrä: 8

Paino (g): 21M: 129 24M: 142

tekniikka:

XT-hiili:

XT Carbonia käytetään koko Shimano-tankoalueella. XT: n (XT100) jälkeen numero merkitsee käytetyn hiilikuidun laatua. Mitä korkeampi määrä on, sitä vahvempi hiili. Jos eri hiiletyyppejä yhdistetään tarvittavan toimen luomiseksi, molemmat numerot näytetään (XT60 / 40).

Shimano NANO-hiili on tekniikka, jolla rakennetaan tangon aihioita, jotka ovat keskimäärin 35% vahvempia ja 15% kevyempiä kuin tavanomainen tanko. NANO-tangon aihion sydän on valmistettu NANO-hiililevystä. Tässä levyssä on erityinen kudos, joka mahdollistaa pienen määrän hartsia, joka levitetään hyvin pieniksi (nano) hiukkasiksi koko arkille. Tämä luo aihion keveyden, voiman ja reagointikyvyn.Shimano_DPS

SeaGuide_Stainless_steel

Aiotko hankkia itsellesi suositun Shimano fishing Pyörivä Sauva STC Multi-Length:n? Kaikki Shimano fishing-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Shimano fishing Pyörivä Sauva STC Multi-Length jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme waveinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman merenkulku ja kalastus varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Shimano fishing Pyörivä Sauva STC Multi-Length

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä keppi

-

Ilmeisesti hyvä sauva kotelolla, hyvä laatu, kevyt, nopea toimitus.

Yllättävän kiva sauva

-

Erinomainen laatu. Olin erittäin yllättynyt siitä, kuinka vankka se on, koska se on 6 -osainen sauva. Kiinteä, erittäin kevyt ja tasapainoinen. Suuri matkakeppi kevyisiin sovelluksiin. Mukana cordura -matkalaukku / -putki, jossa on tilaa kelalle. Erinomainen laatu rahalle.

Poikkeuksellinen keppi

-

Useita yli 1 kilon ja yksi 3,7 kg: n tankoja

Hyvä ja suositeltava artikkeli

-

Toimitus tehty päivämääränä, hyvällä pakkauksella. Samoin ruoko on erittäin hyvälaatuinen ja hyvä jäykkä kuljetuspussi.

Tyytyväinen

-

Erittäin hyvä tuotteen toimitus 48 tunnin sisällä erittäin tyytyväinen

Loistava

-

Ruoko on erittäin hyvälaatuinen, ja siinä on upea jäykkä kuljetuslaatikko. Suosittele, saapui aikataulun mukaan

Tapaus on loistava!

-

Tanko on tietysti hieno, mutta tapaus on hieno!

Hyvä ruoko

-

Hyvä sauva matkoille. Erittäin nopea toimitus.

Hyvä

-

Mielestäni se on hyvä tuote. Kotelo on jäykkä ja sopii moottoripyörällä tai polkupyörällä matkustamiseen.

Erinomainen matkoille

-

Erinomainen sauva matkalaukkujen asettamista varten. Ensimmäinen osto WaveInn-sivustolla. Kanadan komentaja, vastaanotettu 2 viikkoa myöhemmin

Erittäin mukava vavat

-

Sen mukana tulee mukava kantolaukku, jota ei mainittu maininnassa. Hyvä valu toiminta ja rakenne on todella hyvä. Kun näet nivelet, tiedät mitä tarkoitan, voit luottaa siihen, että tämä sauva, vaikkakin monissa palasissa, kestää ison kalan haasteen.

Erinomainen sokeriruoko

-

Osta sokeriruoko, koska se vie hyvin vähän taitettua tilaa, mikä sopii mainiosti mihin tahansa, minun tapauksessani kuljetan sen autoon, jos voin käyttää sitä matkalla. Viimeistely on erittäin hyvä.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up