up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoShimano fishing Varapuola Aernos FA
  • Shimano fishing Varapuola Aernos FA

Shimano fishing Varapuola Aernos FA

plus
Shimano fishing

Shimano Fishing Varapuola Aernos FA

Tuotekuvaus Shimano fishing Varapuola Aernos FA

Lippulaiva kelan P4 välillä Aernos FA pois ERS hyvää vastinetta rahoille. Mukana AR C kelan parempaa valu suorituskyky, Varispeed linja makasi ja Dyna Balance vähentää tärinää, Aernos toimii niin hyvä kuin miltä se näyttää.


Metalli elin väri kontrastit erinomaisesti punaisella yksityiskohtaisesti joten tämä malli on yksi visuaalisesti houkutteleva kiekkoa saatavilla.


Sisällä tyylikäs runko on 5 Suojatut Stainless Steel kuulalaakereita ja rullalaakeri, joka antaa erinomaisen tasaisuus ja koneiden tehokkaan käämin virta päätöksenteossa pelaa fi sh pois monilevysoittimista edessä vetää paremmin turvattu ja lisäämään luottamusta siihen.


Saatavana laaja valikoima eri kokoja uusia 5000 koko on kompakti runko ja tekee suuri syöttölaite kela ottelua ja ilo onkijat.

3000 mallissa on matala kela sopii FL oat ongintaa.


Kaikki Kelat kategorian merenkulku ja kalastus tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. waveinn:sta löydät täyden Shimano fishing-kokoelman Kelat tuotteita. Shimano fishing:n Varapuola Aernos FA:een hinta on 16.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Shimano fishing Varapuola Aernos FA

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up