up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoShimano fishing Varapuola Biomaster FB
  • Shimano fishing Varapuola Biomaster FB
Shimano fishing

Shimano fishing Varapuola Biomaster FB

plus

Shimano Fishing Varapuola Biomaster FB

Tuotekuvaus Shimano fishing Varapuola Biomaster FB

Biomaster FB on klassinen edessä jarrukelkka joka on ollut erittäin suosittu yleinen onkijat koko Britanniassa.


X-alus nettovelkaantumisaste tuottaa koneiden tehokkaan tarvittavaa tehoa pelata kovaa fi laistus fi sh kalatalousrahaston ectively ja mahdollistaa pienempien kiekon käyttää, vaikka ongintaa suurille barbin, suutari, karppi tai aggressiivisia saalistajia.


Elin Biomaster on valmistettu korkealuokkaiset alumiinista pitämään painon minimissä ja kevyt taitto kahvan ansiosta sovitetut liikenteen helpompaa.


Uusi vuodelle 2013 on suurempi 6000 koko, joka sopii asiantuntija onkijat jotka haluavat entistä enemmän tehoa ja valu suorituskykyä. Kaikki mallit

on seitsemän S-RB laakerit plus rullalaakeri varmistaa tasaisuus vastaamaan hienostunut ulkonäkö klassisen Biomaster FB.


Jos etsit merenkulku ja kalastusvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu waveinn:aan. Shimano fishing:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla merenkulku ja kalastustuotteilla on täysi Shimano fishing:n takaama takuu. Valitse yksi Kelat kategorioista ja tutustu laajaan Kelat tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Shimano fishing Varapuola Biomaster FB on paras tuote merenkulku ja kalastustavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Shimano fishing Varapuola Biomaster FB

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Biomaster kela

-

Tilasin Biomaster kela on päällä. Nikkeli on sopusoinnussa description.et toimitus on nopea. Joten minä neuvon päällä.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up