up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoShimano fishing Varapuola Biomaster SW
  • Shimano fishing Varapuola Biomaster SW
Shimano fishing

Shimano fishing Varapuola Biomaster SW

plus

Shimano Fishing Varapuola Biomaster SW

Tuotekuvaus Shimano fishing Varapuola Biomaster SW

Biomaster SW on valta kiekon klo aff ordable hinta. Sarja käsittää 3 mallia sopii moniin suolaisen tieteenaloilla. 4000 koko malli korkea välityssuhde 6.2:1 on täydellinen uistin ongintaa meriahvenelle tai muiden nopeasti uima saalistajia merelle.


6000-malli on monipuolinen ja kattaa laajan valikoiman Britanniassa ja sininen vesi ongintaa tyylejä ja suuremman 8000 Power-Gear malli pienellä vaihteella suhde 4,8:1 on erittäin hyvin pilkkiminen ja on tarpeeksi vahva nostamaan iso Snappers ja Groupers pintaan.


Biomaster SW on samanlaisia ​​ominaisuuksia, kuten sen isoveljet Stella SW ja Twin Power-SW-varmista, että se kestää tiukin fi ghts äärimmäisissä olosuhteissa.


Juuri nyt, Shimano fishing Varapuola Biomaster SW on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. waveinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Kelat katalogista Kelat kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Kelat tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Shimano fishing Varapuola Biomaster SW

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up