up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoShimano fishing Varapuola Saragosa F
  • Shimano fishing Varapuola Saragosa F

Shimano fishing Varapuola Saragosa F

plus
Shimano fishing

Shimano Fishing Varapuola Saragosa F

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Shimano fishing Varapuola Saragosa F

Perhe rullia joka tuo moderni muotoilu ja huippuluokan ominaisuuksia, kuten HD vaihde, Superstopper II ja vedenpitävä mikro click monilevysoittimista vetää, jotta raskaiden loppuun suolaisen fi xed kela työtä.


Kuten Stella SW ei ole anti-käänteisesti Saragosa kelat koska harjoittaa anti-reverse pelatessa iso fi sh on vaarallista onkimies, fi sh, ja ympäristö.


Sinun fi nd 5 Suojattu AR-B laakerit plus rullalaakerin fi ve seitsemän kiekkoa, yksi ylimääräistä kaksi suurinta mallia. Nämä kaksi erityisesti on jo tullut suosittu sekä Butterfl y Pilkkiminen ja Catfi sh onkijat.


Jos pidät Shimano fishing Varapuola Saragosa F:sta, tutustu myös muihin Shimano fishing:n merenkulku ja kalastustuotteisiin Kelat osastollamme ja Kelat katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia waveinn:ssa, omassa merenkulku ja kalastus verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Shimano fishing Varapuola Saragosa F

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up