up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoShimano fishing Varapuola Stradic FD
  • Shimano fishing Varapuola Stradic FD
Shimano fishing

Shimano fishing Varapuola Stradic FD

plus

Shimano Fishing Varapuola Stradic FD

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Shimano fishing Varapuola Stradic FD

Perustettu ja kehuttu edessä vedä Stradic FD on varmasti kiekon, joka on totuttuihin aikaa. Uusin inkarnaatio tämä "klassinen" ominaisuuksia X-aluksen vaihteisto koneiden tehokkaan voimansiirron, joka tuottaa erinomaisen käämin virta.


Stradic nopean nopeus vaihteen (jopa 6,0:1 vuonna pienempiin) ja kaksinkertainen kahva (1000-4000 mallit), yhdistyvät täydellisesti

tuottaa lähes wobble-free huippunopea hakee, täydellinen syöttölaite tai fl oat ongintaa kantamalla tai työskenneltäessä vieheet vakionopeudella.

Kylmä taottu AR-C puola ja Aero Wrap II viiva ovat takaa erinomaisen viiva ovat kaikki mono ja punokset päälinjat.


Uusi vuodelle 2013 on yksi käsitellään 6000 koko, joka pois ers parantunut matkan valu syöttimiä ja enemmän virtaa, kun pelaa suurempia fi sh.


Jos olet kiinnostunut Shimano fishing:n Varapuola Stradic FD tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Kelat tuotteet Shimano fishing-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Shimano fishing suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia merenkulku ja kalastus tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Shimano fishing Varapuola Stradic FD jo tänään!

Ominaisuudet Shimano fishing Varapuola Stradic FD

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä

-

Tyytyväisiä. tuote on yhteensopiva ja toimitettu nopeasti mainostettuina. Ja pakattu oikein. Tämä stradinen FD-kela ei kuitenkaan ole yhteensopiva Stradic FC: n kehruurullan kanssa (kelan keskeinen koti on hieman liian pieni). Olin pakko suurentaa sitä porakoneella).

Stradic fd reel

-

Kaikki ok kiitos paljon. Tarkka ja nopea +++ ¥

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up