`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Shimano

Shimano Game Type Light Baitdasting

Shimano Game Type Light Baitdasting

  • Shimano Game Type Light Baitdasting
  • Shimano Game Type Light Baitdasting
  • Shimano Game Type Light Baitdasting

Shimano Game Type Light Baitdasting

Tuotekuvaus Shimano Game Type Light Baitdasting

Valo Pilkkiminen on tuoreempi tekniikka Japanista peräisin. Se on muunnelma säännöllisesti jigikalastusta mutta tähän ryhmään kuuluvat valo pystysuora kalastus joissa jigi on korvattu pieni uistin, joka usein on eräänlainen kalmari kaksi suosituinta ovat Inchiku ja Maadai Jigit. Hienoa tämä tekniikka on, että se toimii ympäri vuoden.

tekniikka:

Spiral X:

Kierre X rakentaminen koostuu kolmesta kerroksesta: tyhjä vertikaalisten kuiduista, sisäkerroksen, ja ulomman kerroksen sekä joka koostuu hiilestä nauha, joka tiukasti kelaa tyhjä diagonaalisesti vastakkaisiin suuntiin. Käyttämällä tätä hiili nauha sijasta tavanomaisen horisontaalisen kuitulevyn, Spiral X saavuttaessaan parannettu vääntöjäykkyys lisäämättä ylimääräistä painoa. Tämä puolestaan ​​helpottaa hetkessä voimansiirron tarkkaan valu ja taistelevat kala. Kautta yksinoikeudella kevyt rakenne, Shimanos Spiral X rakenne parantaa onkijat "kiinni voimaa."

Hipower X:

Hi Virta X rakentaminen, aihiot uloin kerros on viistosti kääritty hiili nauha, joka muodostaa joukko "X" muotoja. Leveys nauha, sen purkamisesta kulma ja osa tangon käärittävän on hienosäätää mukaan kohde kalalajien. Joustavuus mahdollistaa Shimano säätää nämä kääreet rakentamisen aikana tarkkaan toimia, parannettu yleinen vahvuus ja lisättiin kierre kestävyys. Lyhyesti, SUURTEHOTOIMINTA X rakentaminen tuottaa teräviä ja tarkkoja sauvaohjausmekanismia kalastajan toimesta.


Löydä etsimäsi Shimano Game Type Light Baitdasting verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Kalastusvälineettarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Onkivavat:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan waveinn:sta.

Ominaisuudet Shimano Game Type Light Baitdasting

Vapatyyppi
Toiminta
Suositeltava käyttötarkoitus
Tuotetyyppi
Osat
Koko
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje