up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSimrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1710
  • Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1710
Simrad

Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1710

plus

Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1710

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1710

Innovatiivinen VHF antennit tulevat kahta vaihdettavien osien asennuksen helppous ja joustavuus. Kaapeli on hardwired asentaa, joten antenni voidaan voidaan poistaa tai korvata aina tarvittaessa vetämättä tai leikkaamalla kaapeli. Tavallinen antennit on kaapeli vaikea kytketty antenniin, mikä tarkoittaa kaapeli on vedetty pois tai leikata jos antenni poistetaan. Meidän nopea asentaa kaapeli-liitin mahdollistaa pienempi reikä voidaan leikata kautta laipioiden ja helpompi kaapeli asennus. Sekä ruostumattoman teräksen ja nylon kiinnikkeet voidaan käyttää 2,4m (7.9ft) ja 1m (3.3ft) lasikuitu antennit.

Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1710:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Antennittuotteita Elektroniikka kategoriastamme omasta merenkulku ja kalastus verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Simrad-tuotteita waveinn:ssa, löydät laajan valikoiman merenkulku ja kalastustuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Simrad on sitoutunut kehittämään ja parantamaan merenkulku ja kalastuskokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1710

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up