up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSimrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1770
  • Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1770

Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1770

plus
Simrad

Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1770

Tuotekuvaus Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1770

Innovatiivinen VHF antennit tulevat kahta vaihdettavien osien asennuksen helppous ja joustavuus. Kaapeli on hardwired asentaa, joten antenni voidaan voidaan poistaa tai korvata aina tarvittaessa vetämättä tai leikkaamalla kaapeli. Tavallinen antennit on kaapeli vaikea kytketty antenniin, mikä tarkoittaa kaapeli on vedetty pois tai leikata jos antenni poistetaan. Meidän nopea asentaa kaapeli-liitin mahdollistaa pienempi reikä voidaan leikata kautta laipioiden ja helpompi kaapeli asennus. Sekä ruostumattoman teräksen ja nylon kiinnikkeet voidaan käyttää 2,4m (7.9ft) ja 1m (3.3ft) lasikuitu antennit.

Ostamalla Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1770:n, voit olla varma merenkulku ja kalastusvarusteidesi laadusta. Lisäksi, waveinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi merenkulku ja kalastuskaupaksesi ja keskity Simrad-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. merenkulku ja kalastus asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Elektroniikkavarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1770

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up