`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trespass

Trespass Recon X

  • Trespass Recon X
  • Trespass Recon X
  • Trespass Recon X

Trespass Recon X

Tuotekuvaus Trespass Recon X

Jos työskentelet ulkona ja olet löytänyt itsesi kiinni raskaasta kaatosta tuntikausia asti, kunnes pääset sisälle, sinun on tiedettävä, että sinulla on jatkuvaa lämpöä nähdäksesi sinut päivän ajan, ja Recon-miesten kaivokset hoitavat työn täydellisesti.

Paksusta kumista valmistetut kaivot ovat vedenpitäviä pitämään jalat kuivina ja niissä on säädettävä hihnan kiinnitys. Valettu kahva varmistaa, että pystyt pitämään pohjasi paksun mutaa pitkin, ja käytettävissä olevien kokojen valikoimasta löydät täydellisen parin. Vihreänä tai mustana saatavana pysyt lämpimänä, kuivana ja mukavana näissä kaivoissa, kunnes pääset kotiin.

Olipa kyse työstä tilalla, koirien kävelemisestä mudan läpi tai suuntautumiselle suosikkifestivaalillesi, nämä kaivot ovat upeita monille aktiviteetteille ja pitävät jalat turvassa ja terveinä.

Ominaisuudet:

Miesten wellies

Korotettu Trespass -logo

Säädettävä solki

Tekniset tiedot:

Kumi

Vedenpitävä: Kyllä


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Trespass Recon X:n! waveinn:ssa kaikilla Miesten kengät tuotteillamme on täysi Trespass:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi merenkulku & kalastusverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista merenkulku & kalastusyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Trespass Recon X kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Trespass Recon X

Korkeus saappaat
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Siirrä uudelleen x

-

Kengät sopivat hienosti ja kiiltäviksi. Se on kuitenkin liukas, kun kävelet märällä lattialla. Valmistajan on asennettava näiden jalkineiden liukkaat pohjat turvallisuuden lisäämiseksi työpaikalla. Toivon, että näitä tuotteita parannetaan turvallisuuden kannalta. Kiitos.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje