`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trespass

Trespass Recon X

  • Trespass Recon X
  • Trespass Recon X
  • Trespass Recon X

Trespass Recon X

Tuotekuvaus Trespass Recon X

Jos työskentelet ulkona ja löytänyt itsellesi kiinni rankkasade ja tunteja kunnes saat sisälle, sinun täytyy tietää sinulla on johdonmukainen lämpöä nähdä sinut läpi päivän, ja Recon miesten kumisaappaat tekee työtä täydellisesti.

Valmistettu paksu kumi, nämä kumisaappaat ovat vedenpitäviä pitää jalat kuivina ja on säädettävä hihna istuvuuden. Valettu kahva varmistaa voit pitää arvoisesti yli paksu mutaa ja erilaisia ​​kokoja löydät täydellinen pari sinulle. Saatavana vihreä tai musta, pysyt lämpimänä, kuivana ja mukava näissä kumisaappaat kunnes saat kotiin.

Onko sen työ tilalla, kävely koirat läpi mudan tai menossa suosikki festivaali, nämä kumisaappaat ovat hyvin paljon toimintaa ja pitää jalkasi turvallinen ja vakaa.

Ominaisuudet:

Miesten kumisaappaat

Raised Trespass logo

Säädettävä solki

Tekniset tiedot:

Kumi

Vedenpitävä: Kyllä


Mitä mieltä olet Trespass Recon X:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet merenkulku & kalastusverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Trespass:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Miesten kengättuotteille.

Ominaisuudet Trespass Recon X

Korkeus saappaat
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Siirrä uudelleen x

-

Kengät sopivat hienosti ja kiiltäviksi. Se on kuitenkin liukas, kun kävelet märällä lattialla. Valmistajan on asennettava näiden jalkineiden liukkaat pohjat turvallisuuden lisäämiseksi työpaikalla. Toivon, että näitä tuotteita parannetaan turvallisuuden kannalta. Kiitos.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje