`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tubertini

Tubertini Wilson

  • Tubertini Wilson
  • Tubertini Wilson

Tubertini Wilson

Tuotekuvaus Tubertini Wilson

Mukava lyhyitä bermuda fleece koristellut Tubertini logo toisella polvella ja pienten takataskussa, heillä on kaksi sivulla taskua ja kulissiksi optimaalista asennusta.Tekniset tiedot:


Koostumus: 100% puuvillaa.


Tunnetko jo kaikki Tubertini Wilson:n ominaisuudet? waveinn:ssa, valikoimme merenkulku & kalastustuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Miesten vaatteettuotteita, tsekkaa koko Uimapuvut valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Tubertini, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien merenkulku & kalastus asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Tubertini Wilson

Vaatteen tyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje