up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Victron energy

Victron energy Gel Deep Cycle 165Ah/12V

plus
  • Play videoVictron energy Gel Deep Cycle 165Ah/12V
  • Victron energy Gel Deep Cycle 165Ah/12V

Victron Energy Gel Deep Cycle 165Ah/12V

Tuotekuvaus Victron energy Gel Deep Cycle 165Ah/12V

GEL-mallivalikoima tarjoaa parhaan mahdollisen syklin kestävyyden ja pitemmän käyttöiän. Korkean puhtauden omaavien materiaalien ja lyijykalsiumverkkojen käyttö varmistaa, että sekä AGM: n että GEL: n tuotteissa on erityisen alhainen itsevapaus, jotta ne eivät mene tasaisesti pitkiä aikoja maksutta. Molemmat alueet toimitetaan M8-poratut, tasomaiset kuparipäätteet, jotka takaavat parhaan mahdollisen liitännän ja eliminoivat akun napojen tarpeet.

Tekniset tiedot:

165 ah @ C20.

Mitat: 485 x 172 x 240 mm (LxWxH).

Paino: 48kg.


Victron energy Gel Deep Cycle 165Ah/12V on paras tuote merenkulku ja kalastustavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Energiatuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Elektroniikkatuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset waveinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Victron energy-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Victron energy Gel Deep Cycle 165Ah/12V

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up