`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Virux

Virux V1BF Camo

Virux V1BF Camo

  • Virux V1BF Camo
  • Virux V1BF Camo
  • Virux V1BF Camo

Virux V1BF Camo

Tuotekuvaus Virux V1BF Camo

Camo syötti juoksija kela satunnaisia ​​siirtokapasiteetin. Made in ultrakevyt, ruostu grafiitti. Camo maali laitos ja roottorin. 7 laakeri tekniikka: 1 ääretön anti käänteinen laakeri ja 6 ruostumaton teräs laakerit.

Progressiivinen mikro säädettävä kaksinkertainen vetää järjestelmä Clicker. BRS tasapainoinen roottorijärjestelmässä. Ylisuuret linja opas. Erittäin paksu poimia. Folding koneistettu alumiinikahva jossa yli kokoinen otteen. Grafiitti kela.


Virux V1BF Camo:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa merenkulku & kalastus kaupassa, saat Virux V1BF Camo:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 63.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Virux V1BF Camo

Kelojen tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje