`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Yokozuna

Yokozuna Surf Beach

Yokozuna Surf Beach

  • Yokozuna Surf Beach
  • Yokozuna Surf Beach
  • Yokozuna Surf Beach
  • Yokozuna Surf Beach

Yokozuna Surf Beach

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Yokozuna Surf Beach

Laakeritekniikka: äärettömän vastakkaisen laakerin ja kuulalaakereiden. Worm-akselin vaihteiston värähtelyjärjestelmä. Progressiivinen mikro-säädettävä vedenpitävä vetojärjestelmä. Tasapainoinen roottori. Ylisuuret linjaoppaat. Erittäin paksu nouto. Koneistettu alumiinikahva kumikahvalla. ERITYINEN SURFCASTING Alumiinirulla. Erityiset vara-grafiittikelat.

Jos pidät Yokozuna Surf Beach:sta, tutustu myös muihin Yokozuna:n merenkulku & kalastustuotteisiin Kalastusvälineet osastollamme ja Kelat katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia waveinn:ssa, omassa merenkulku & kalastus verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Yokozuna Surf Beach

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje