`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

B&G

B&G H5000 CPU Performance

B&G H5000 CPU Performance

 • B&G H5000 CPU Performance
 • B&G H5000 CPU Performance
 • B&G H5000 CPU Performance

B&G H5000 CPU Performance

Produktbeskrivning B&G H5000 CPU Performance

Den H5000 instrumentsystem drivs av en smart Central Processing Unit (CPU), kan köra tre nivåer av programvara, Hydra, Hercules och prestanda. Prestanda är särskilt utformad för större båtar.

Förutom fördelarna med att köra en CPU levereras av Hydra, plus tävlings funktioner i Hercules, Performance introducerar funktioner för att underlätta övervakningen av komplexa system som är typiska för större båtar som stöd för dubbla vindsensorer. Dessutom ger systemstöd för dubbla roder, inklusive avancerade funktioner som roder tå i vinkel.

Prestanda övervakar också flera dagger; port, styrbord, center och ger en aktiv utkast värde (djup under sticks).

Ytterligare skräddarsydda funktionalitet levereras av prestanda för segling stora båtar ingår spårning av mark vindhastighet och vindriktning, Girhastighet och förbättrade polar resultatmål. Det är enkelt att installera och kalibrera med den nya H5000 webbläsargränssnitt, emellertid komplext systemet.

Nyckelfunktioner:

Hercules spec plus: Performance är fullmatad med alla de kraftfulla funktionerna i Hydra och Hercules-system, lägga unik funktionalitet för större kappseglingsbåtar och Superyachts

Användardefinierade funktioner: Den här intuitiva systemet kan du definiera upp till 16 användarfunktioner för den ultimata i konfigurationsflexibilitet.

Förbättrad Sensor Support inklusive Dual Vind: Performance CPU introducerar funktioner för övervakning av mer komplexa system som är typiska för större båtar, inklusive dubbla vindsensorer, roder och flera dagger, Ground vindhastighet och vindriktning, Girhastighet

Ultrasnabb ARM Processor: CPU uppnår processorhastigheter på upp till 50 gånger så stor som sin föregångare, för snabb beräkning, realtidsdata och snabba uppdateringar; var och en med varumärket B & G precision

Gofree Trådlös teknik:? Utöka funktionaliteten ytterligare med tredje part apps och flödesdata via Gofree, B & G: s kraftfulla trådlös lösning för att fjärr visa data H5000 instrument via din surfplatta eller smartphone. Kräver trådlös modul.

Nätverk kompatibel: H5000 s kompatibel nätverk ger sinnesfrid och snabb, smidig integrering med andra instrument och elektronik över B & G marin nätverk inklusive AIS, radar och plottrar

Webbläsare baserade inrättas: CPU funktioner webbläsare baserad installation via nya H5000 gränssnitt för snabb, effektiv och problemfri driftsättning och kalibrering

Specifikationer:

Driftspänning: 12V DC nominellt

Media Port: USB-port för program- och konfigurationsuppdateringar

Teknisk / Miljö

Vattentät Standard / Betyg: IPx5

Produkt Bredd: 210 mm

Produkt Djup: 60 mm

Produkt Höjd: 194 mm

Effekt:

Strömförsörjning (Spänning): 12V DC nominellt

Gränssnitt:

Gränssnitt: B & G Wind Sensor; 0 5V TTL Fart ingång; 4x Analoga ingångar; MOB ingång; Larmutgång.

Nätverk: 1x Nätverksport

NMEA: 2x dubbelriktad NMEA 0183 portar

Ethernet: RJ45 Ethernet-port (webbläsare tillgång och data streaming)


Beställ din B&G H5000 CPU Performance nu och få leveransen hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du välja mellan olika storlekar och färger på B&G H5000 CPU Performance, på så vis anpassas produkten efter dina behov. Vid detta tillfälle är B&G H5000 CPU Performance i lager och priset ligger på 3867.45 $. Med vårt varierade utbud av Instrumentartiklar, kan du hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI