`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

B&G

B&G H5000 Hercules CPU

 • B&G H5000 Hercules CPU
 • B&G H5000 Hercules CPU

B&G H5000 Hercules CPU

Produktbeskrivning B&G H5000 Hercules CPU

Den innovativa B & G H5000 instrumentsystem drivs av en smart Central Processing Unit (CPU) med möjlighet att köra tre nivåer av programvara, Hercules, Hydra och prestanda. Hercules är speciellt utformad för kappseglingsbåtar, vilket ger dig ytterligare funktioner inriktade framgång på tävlingsbanan, kustnära och offshore.

På toppen av fördelarna med tillhandahålls av Hydra, Hercules lägger till en hel grupp av ras funktionalitet med fördelarna av mer exakta uppgifter och mer ras särdrag, tillsammans med webbläsare integration för att underlätta inrättas.

Genom att lägga till tillvalsgivare, kan du dra nytta av 3D Motion vindkorrigering, kompensera den oundvikliga skillnaden på inducerade vind fel som orsakas av båt rörelse, för mer korrekta resultat. En integrerad Polar tabell mål båtfart, mål vindvinklar och prestandaövervakning för en riktig racing fördel.

Njut av avancerad kalibrering med hälen / linjäritet korrigering av båtens hastighet för högsta precision och ökad känslighet båt hastighetsdata till verkliga accelerationer / retardationer med Dynamic Damping. Förbättrad HV display kontroll ger en 10Hz uppdatering och kontextväxling, automatiskt ändra visningsinställningen mellan pre start kryssen, gående och medvind.

Hercules ger också förbättrad kommunikation, Polar bordskonfiguration och startlinje information. Det är lätt att ställa in och kalibrera med den nya H5000 webbläsargränssnitt, men komplext systemet.

Funktioner:

Hydra spec plus: Hercules är fullmatad med alla de kraftfulla funktionerna i Hydra-systemet, men tillägger unik funktionalitet för allvarliga åkare.

HV Display Bakgrund Växla: Förbättrad HV display kontroll ger en 10Hz display uppdatera och kontextväxling, automatiskt ändra visningsinställningen mellan pre start kryssen, gående och medvind.

Polar Performance Data: Hercules är utformad för att optimera din racing, ger möjlighet att beräkna riktad information prestanda från en integrerad Polar tabell så att du kan se till att du utför till optimal.

Remote Data Interface: Utöka Hercules funktionalitet ytterligare med tredje part apps och flödesdata via Ethernet eller Gofree ?, B & G: s kraftfulla trådlös lösning för att fjärr visa data H5000 instrument via din surfplatta eller smartphone?. Gofree? kräver extra modul.

Förbättrad Start line av data: Hercules ger bättre startlinjen data med tid att bränna? uppgifter från Polar prestandadata eller SOG. H5000? S förbättrad positionering säkerställer fören läget kontinuerligt beräknas för säker start.

3D Motion Wind Correction Support: Offset den oundvikliga skillnaden på inducerade vind fel som orsakas av rörelsen av båten rullande i vågor, mer korrekta resultat.

Race särdrag: Hercules tar din racing på allvar och är späckad med funktioner anpassade till att få resultat; från prestandamål, Heel / linjäritet korrigering av båtens fart och Dynamic Damping att HV display kontextväxling och startinformation.

Ultrasnabb ARM Processor: CPU uppnår processorhastigheter på upp till 50 gånger så stor som sin föregångare, för snabb beräkning, realtidsdata och snabba uppdateringar; var och en med varumärket B & G precision

Nätverk kompatibel: H5000 s kompatibel nätverk ger sinnesfrid och snabb, smidig integrering med andra instrument och elektronik över B & G marin nätverk inklusive AIS, radar och plottrar

Webbläsare baserade inrättas: CPU funktioner webbläsare baserad installation via nya H5000 gränssnitt för snabb, effektiv och problemfri driftsättning och kalibrering

LED statusindikatorer: Statusindikatorer på CPU ger en tydlig indikation på systemstatus.

Specifikationer:

Driftspänning: 12V DC nominellt

Media Port: USB-port för program- och konfigurationsuppdateringar

Teknisk / Miljö

Vattentät Standard / Betyg: IPx5

Produkt Bredd: 210 mm

Produkt Djup: 60 mm

Produkt Höjd: 194 mm

Effekt:

Strömförsörjning (Spänning): 12V DC nominellt

Gränssnitt:

Gränssnitt: B & G Wind Sensor; 0 5V TTL Fart ingång; 4x Analoga ingångar; MOB ingång; Larmutgång.

Nätverk: 1x Nätverksport

NMEA: 2x dubbelriktad NMEA 0183 portar

Ethernet: RJ45 Ethernet-port (webbläsare tillgång och data streaming)


B&G H5000 Hercules CPU är en produkt som motsvarar Instrumentkategorin inom Elektronikurvalet på din vattensport och fiskebutik online, waveinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till waveinn communityn. Vad är fördelarna med B&G H5000 Hercules CPU? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för vattensport och fiske.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga