`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

B&G

B&G H5000 Race Display

 • B&G H5000 Race Display
 • B&G H5000 Race Display
 • B&G H5000 Race Display

B&G H5000 Race Display

Produktbeskrivning B&G H5000 Race Display

H5000, Race Display: H5000 Race Display har ett tydligt segmenterad display för att visa viktiga data på ett ögonblick, med uppdateringshastigheter på upp till 10 Hz. En unik stapeldiagram ger en omedelbar visuell referens. Det är glas bunden noll kondens och ökad kontrast.

Den H5000 Race Display har en stor och tydlig, 5 tums skärm, utformad för att visa viktiga data med ett ögonkast. En särskild sidtangenten möjliggör snabb växling mellan lagrade sidor som varje display 2 datavärden, uppdateras med en hastighet på upp till 10 Hz, tillsammans med en unik stapeldiagram ger omedelbar visuell indikation på prestationsmål, nedräkningstimer status och mer.

Race Display är enkel att installera antingen tillsammans med andra H5000 systemkomponenter, som en display för mycket noggranna H5000 CPU uppgifter, eller som en del av ett nytt eller befintligt NMEA 2000-kompatibla nätverk. Utan yttre metalldelar, är det hållbara H5000 Race Display helt korrosionsbeständiga. Det är glas bunden noll kondens och ökad kontrast.

Nyckelfunktioner

Bright, 5 tums bundna LCD-skärm: Den transflektiva H5000 Race Display är väl synlig både i starkt solljus och på natten.

Visuell Target Indikator: The Race Display unika stapeldiagram ger dig en omedelbar visuell på måldata, starttid och mer.

Låg strömförbrukning: Otroligt låg strömförbrukning? perfekt för offshore racing och blått vatten cruising

Tuff design byggd för att sista: Inga externa metalldelar och helt korrosionsbeständig, ger dig den sinnesfrid det kan vädret elementen? huruvida sprayen av loppet eller värmen från solen

Seamless nätverk: Den H5000 Race Display är NMEA 2000-kompatibla för att underlätta integrering i det befintliga nätverket

Specifikationer:

Skärmstorlek: 5? widescreen

Upplösning: N / A (Custom Segmenterad datadisplay)

Bakgrundsbelysning: LED

Driftspänning: 12V DC nominellt (drivs från nätet)

Display:

Upplösning: N / A

Skärmtyp: Custom Segmenterad datadisplay

Display Bakgrundsbelysning: LED

Bakgrundsbelysning Nivåer: 10 nivåer

Skärmstorlek: 5?

Teknisk / Miljö

Vattentät Standard / Betyg: IP67

Produkt Bredd: 178 mm

Produkt Djup: 8mm (synlig front), 32 mm (bak inklusive alla kablar)

Produkt Längd: 114mm

Effekt:

Strömförsörjning (Spänning): 12V DC nominellt (drivs från nätet)

Nätverks Kontaktdon

Nätverk: 1x Micro C-kontakt på flygande bly


Om du letar efter en Instrument artikel med bra kvalitet, då kommer vårt breda utbud av Instrument alldeles säkert möta dina förväntningar. Vi rekommenderar dig B&G H5000 Race Display, till detta pris 807.45 $ och finns tillgänglig. waveinn är det bästa alternativet för att köpa din vattensport och fiskeutrustning till bästa pris. Om du hittar ett lägre pris på B&G H5000 Race Display, officiellt tillgängligt någon annanstans, kommer vi att matcha det!

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga