B&G NAIS 400

B&G Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

B&G

$ 842.95

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

B&G NAIS 400

close

B&G NAIS 400

B&G NAIS 400

B&G NAIS 400

B&G NAIS 400

Beskrivning

NAIS 400 Klass B AIS:
Senaste generationen AIS motor
Kompakt format, låg vikt
Flera anslutningsmöjligheter, N2K, NMEA 0183, USB
NMEA 0183 Multiplexing
Matchande VHF / AIS / FM-antenn splitter
Ny generation kompakta storlek klass B AIS-systemet, vattentät enligt IPX7
NSPL 400 ger en unik tillhandahållande av pre fast Motorola FM-radio-kontakt för direkt anslutning till Navico Sonic nav eller anslut kompatibel VHF-radio, plug & play.
Stöd för brett spänningsområde, 9,6 31,2 V DC
Låg genomsnittlig strömförbrukning 170 mA vid 12 VDC
50 kanal IEC 61.108 en kompatibel GPS-mottagare
Vattentät till IPx7
Testad enligt IEC 60945 Skyddad kategori
Multiplexed NMEA 0183, ansluta enheter vid 4800 baud till låg hastighet NMEA i hamn och meningar som ska multiplexeras ut över den höga hastigheten 38400 baud utgång, användbart när kartplotter har en enda NMEA 0183 ingång.
AIS 101:
Om AIS:
Den marina Automatic Identification System (AIS) är en plats och fartygsinformation rapporteringssystem. Det gör att fartyg utrustade med AIS att automatiskt och dynamiskt dela och regelbundet uppdatera sin position, fart, kurs och annan information, t.ex. fartygets identitet med liknande utrustade fartyg. Positionen kommer från Global Positioning System (GPS) och kommunikation mellan fartygen är av mycket hög frekvens (VHF) digitala sändningar. Det finns ett antal olika typer av AIS-enhet på följande sätt:
Klass A transceivrar. Dessa liknar klass B, men de är avsedda att monteras på stora fartyg som lastfartyg och stora passagerarfartyg. Klass A transceivrar sända vid en högre VHF signalstyrka än klass B och kan därför tas emot av mer avlägsna fartyg, och även sända oftare. Klass A transceivrar är obligatoriska på alla fartyg över 300 bruttoton i internationell trafik och vissa typer av passagerarfartyg enligt SOLAS regler.
Klass B. I likhet med A-transceivers på många sätt, men är normalt lägre kostnader till följd av de mindre stränga prestandakrav. Klass B sända vid en lägre effekt och till en lägre rapporteringsfrekvens än klass A.
AIS basstationer. AIS basstationer används av Vessel Traffic Systems för att övervaka och kontrollera sändningar från AIS-transceivrar.
Sjömärken (Aton) transceivers. AtoNs är sändtagare monterade på bojar eller andra faror för sjöfarten som överför uppgifter om deras läge till omgivande fartyg.
AIS-mottagare. AIS-mottagare i allmänhet emot sändningar från klass A-transceivers, klass B, AtoNs och AIS basstationer, men inte överföra någon information om fartyget på vilka de är installerade.
RS35 är också en AIS-mottagare:
Statisk och dynamisk fartyg uppgifter Det finns två kategorier av information som överförs av ett AIS: statiska och dynamiska data. Fartyget? S dynamiska data, som inkluderar plats, fart över grund (SOG) och kurs över grund (COG), beräknas automatiskt med hjälp av den installerade AIS antenn. Statisk data information om det fartyg som måste programmeras in i AIS. Detta inkluderar: Maritime Mobile Service Identity (MMSI) Fartygets namn Fartygets anropssignal (om sådan finns) Fartygs båttyp dimensioner I de flesta länder är driften av en AIS ingår under fartyget marina bestämmelser VHF licens s?. Fartyget på vilken AIS-enheten ska installeras måste därför ha en aktuell VHF licens som listar AIS-systemet, fartyg anropssignal och MMSI-nummer.

Vill du köpa B&G NAIS 400? Då behöver du inte leta mer! waveinn erbjuder ett brett utbud av exklusiva Ekolodsmoduler modeller. Upptäck våra nya Elektronik erbjudanden på waveinn. Tillverkat av B&G, kommer denna Ekolodsmodulerprodukt i ett brett urval av storlekar och färger, och den kommer med allt du behöver.

Funktioner

EAN-kod:
9420024122013

Se fler liknande produkter:

B&G - Elektronik - Ekolodsmoduler

. Elektronik

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

Kundernas tankar (2)

Produktomdöme 5 / 5

Leverans

Hej Vad ingår med b & g NAIS 400? Mfg Micha

Nais 400

Jag är intresserad av B & G NAIS 400. Är du säljs på produkten är komplett med kabel för anslutning till en NMEA 2000-nätverk av B @ G? Grzegorz Grzelak

Skriv en recension
coinn

Skriv ett omdöme om denna produkt och tjäna CoINNs

(Endast nuvarande kunder)

Produktomdöme:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Observera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och läggas upp inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så kontrollera att din e-postadress är korrekt.

Kunder som tittat på har också tittat på:

 
B&G NAIS 400

B&G

NAIS 400

$ 842.95

 
B&G Zeus2 Glass Helm Processor BB

B&G

Zeus2 Glass Helm Processor BB

$ 5044.34 $ 4203.45