`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

B&G

B&G NAIS 400

B&G NAIS 400

B&G NAIS 400

 • B&G NAIS 400
 • B&G NAIS 400
 • B&G NAIS 400
 • B&G NAIS 400
 • B&G NAIS 400

B&G NAIS 400

Produktbeskrivning B&G NAIS 400

NAIS 400 Klass B AIS:

Senaste generationen AIS motor

Kompakt format, låg vikt

Flera anslutningsmöjligheter, N2K, NMEA 0183, USB

NMEA 0183 Multiplexing

Matchande VHF / AIS / FM-antenn splitter

Ny generation kompakta storlek klass B AIS-systemet, vattentät enligt IPX7

NSPL 400 ger en unik tillhandahållande av pre fast Motorola FM-radio-kontakt för direkt anslutning till Navico Sonic nav eller anslut kompatibel VHF-radio, plug & play.

Stöd för brett spänningsområde, 9,6 31,2 V DC

Låg genomsnittlig strömförbrukning 170 mA vid 12 VDC

50 kanal IEC 61.108 en kompatibel GPS-mottagare

Vattentät till IPx7

Testad enligt IEC 60945 Skyddad kategori

Multiplexed NMEA 0183, ansluta enheter vid 4800 baud till låg hastighet NMEA i hamn och meningar som ska multiplexeras ut över den höga hastigheten 38400 baud utgång, användbart när kartplotter har en enda NMEA 0183 ingång.

AIS 101:

Om AIS:

Den marina Automatic Identification System (AIS) är en plats och fartygsinformation rapporteringssystem. Det gör att fartyg utrustade med AIS att automatiskt och dynamiskt dela och regelbundet uppdatera sin position, fart, kurs och annan information, t.ex. fartygets identitet med liknande utrustade fartyg. Positionen kommer från Global Positioning System (GPS) och kommunikation mellan fartygen är av mycket hög frekvens (VHF) digitala sändningar. Det finns ett antal olika typer av AIS-enhet på följande sätt:

Klass A transceivrar. Dessa liknar klass B, men de är avsedda att monteras på stora fartyg som lastfartyg och stora passagerarfartyg. Klass A transceivrar sända vid en högre VHF signalstyrka än klass B och kan därför tas emot av mer avlägsna fartyg, och även sända oftare. Klass A transceivrar är obligatoriska på alla fartyg över 300 bruttoton i internationell trafik och vissa typer av passagerarfartyg enligt SOLAS regler.

Klass B. I likhet med A-transceivers på många sätt, men är normalt lägre kostnader till följd av de mindre stränga prestandakrav. Klass B sända vid en lägre effekt och till en lägre rapporteringsfrekvens än klass A.

AIS basstationer. AIS basstationer används av Vessel Traffic Systems för att övervaka och kontrollera sändningar från AIS-transceivrar.

Sjömärken (Aton) transceivers. AtoNs är sändtagare monterade på bojar eller andra faror för sjöfarten som överför uppgifter om deras läge till omgivande fartyg.

AIS-mottagare. AIS-mottagare i allmänhet emot sändningar från klass A-transceivers, klass B, AtoNs och AIS basstationer, men inte överföra någon information om fartyget på vilka de är installerade.

RS35 är också en AIS-mottagare:

Statisk och dynamisk fartyg uppgifter Det finns två kategorier av information som överförs av ett AIS: statiska och dynamiska data. Fartyget? S dynamiska data, som inkluderar plats, fart över grund (SOG) och kurs över grund (COG), beräknas automatiskt med hjälp av den installerade AIS antenn. Statisk data information om det fartyg som måste programmeras in i AIS. Detta inkluderar: Maritime Mobile Service Identity (MMSI) Fartygets namn Fartygets anropssignal (om sådan finns) Fartygs båttyp dimensioner I de flesta länder är driften av en AIS ingår under fartyget marina bestämmelser VHF licens s?. Fartyget på vilken AIS-enheten ska installeras måste därför ha en aktuell VHF licens som listar AIS-systemet, fartyg anropssignal och MMSI-nummer.


Vill du veta vilka andra vattensport och fiskerelaterade produkter B&G har? På waveinn kan du köpa alla nödvändiga Enhetervaror så att du kan njuta av alla dina aktiviteter utan svårigheter. B&G NAIS 400 finns tillgängligt till bästa pris och finns just nu i lager! Använd vårt säkra online betalningssystem och den bästa kundservicen.

kundens omdömen och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Nais 400

-

Jag är intresserad av B & G NAIS 400. Är du säljs på produkten är komplett med kabel för anslutning till en NMEA 2000-nätverk av B @ G? Grzegorz Grzelak

våra experter svarar

Välkommen! så att kabeln ingår: https://www.waveinn.com/nautical-fishing/lowrance-n2kext-6rd-nmea2000/560205/p Tack!

Leverans

-

Hej Vad ingår med b & g NAIS 400? Mfg Micha

våra experter svarar

Hej! Dessa inkluderar: • Maritime Mobile Service Identity (MMSI) • Fartygets namn • Ship Anrop (i förekommande fall) • typ av fartyg • Ship Mått I de flesta länder driften av en AIS är bland fartygets marina bestämmelser VHF licens ingår. Fartyget, på att ha AIS-enheten, därför en aktuell VHF licens måste ha som ska installeras, som listar AIS-systemet, fartyg anropssignal och MMSI-nummer. Tack!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga