B&G NAIS 400

B&G Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

B&G

$ 710.95

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

B&G NAIS 400

close

B&G NAIS 400

B&G NAIS 400

B&G NAIS 400

B&G NAIS 400

play-video

B&G NAIS 400

Produktbeskrivning

NAIS 400 Klass B AIS:
Senaste generationen AIS motor
Kompakt format, låg vikt
Flera anslutningsmöjligheter, N2K, NMEA 0183, USB
NMEA 0183 Multiplexing
Matchande VHF / AIS / FM-antenn splitter
Ny generation kompakta storlek klass B AIS-systemet, vattentät enligt IPX7
NSPL 400 ger en unik tillhandahållande av pre fast Motorola FM-radio-kontakt för direkt anslutning till Navico Sonic nav eller anslut kompatibel VHF-radio, plug & play.
Stöd för brett spänningsområde, 9,6 31,2 V DC
Låg genomsnittlig strömförbrukning 170 mA vid 12 VDC
50 kanal IEC 61.108 en kompatibel GPS-mottagare
Vattentät till IPx7
Testad enligt IEC 60945 Skyddad kategori
Multiplexed NMEA 0183, ansluta enheter vid 4800 baud till låg hastighet NMEA i hamn och meningar som ska multiplexeras ut över den höga hastigheten 38400 baud utgång, användbart när kartplotter har en enda NMEA 0183 ingång.
AIS 101:
Om AIS:
Den marina Automatic Identification System (AIS) är en plats och fartygsinformation rapporteringssystem. Det gör att fartyg utrustade med AIS att automatiskt och dynamiskt dela och regelbundet uppdatera sin position, fart, kurs och annan information, t.ex. fartygets identitet med liknande utrustade fartyg. Positionen kommer från Global Positioning System (GPS) och kommunikation mellan fartygen är av mycket hög frekvens (VHF) digitala sändningar. Det finns ett antal olika typer av AIS-enhet på följande sätt:
Klass A transceivrar. Dessa liknar klass B, men de är avsedda att monteras på stora fartyg som lastfartyg och stora passagerarfartyg. Klass A transceivrar sända vid en högre VHF signalstyrka än klass B och kan därför tas emot av mer avlägsna fartyg, och även sända oftare. Klass A transceivrar är obligatoriska på alla fartyg över 300 bruttoton i internationell trafik och vissa typer av passagerarfartyg enligt SOLAS regler.
Klass B. I likhet med A-transceivers på många sätt, men är normalt lägre kostnader till följd av de mindre stränga prestandakrav. Klass B sända vid en lägre effekt och till en lägre rapporteringsfrekvens än klass A.
AIS basstationer. AIS basstationer används av Vessel Traffic Systems för att övervaka och kontrollera sändningar från AIS-transceivrar.
Sjömärken (Aton) transceivers. AtoNs är sändtagare monterade på bojar eller andra faror för sjöfarten som överför uppgifter om deras läge till omgivande fartyg.
AIS-mottagare. AIS-mottagare i allmänhet emot sändningar från klass A-transceivers, klass B, AtoNs och AIS basstationer, men inte överföra någon information om fartyget på vilka de är installerade.
RS35 är också en AIS-mottagare:
Statisk och dynamisk fartyg uppgifter Det finns två kategorier av information som överförs av ett AIS: statiska och dynamiska data. Fartyget? S dynamiska data, som inkluderar plats, fart över grund (SOG) och kurs över grund (COG), beräknas automatiskt med hjälp av den installerade AIS antenn. Statisk data information om det fartyg som måste programmeras in i AIS. Detta inkluderar: Maritime Mobile Service Identity (MMSI) Fartygets namn Fartygets anropssignal (om sådan finns) Fartygs båttyp dimensioner I de flesta länder är driften av en AIS ingår under fartyget marina bestämmelser VHF licens s?. Fartyget på vilken AIS-enheten ska installeras måste därför ha en aktuell VHF licens som listar AIS-systemet, fartyg anropssignal och MMSI-nummer.

B&G NAIS 400 har 100% pengarna tillbaka garanti. Om du på grund av vilken orsak som helst inte är helt nöjd med din B&G NAIS 400 som du köpt på waveinn, har du 30 dagar på dig att returnera den från det att du fått varan levererad till dig. Dessutom kan du i vår vattensport och fiskebutik online upptäcka ett brett utbud av märket B&G och komplettera din order med vattensport och fiskeprodukter, alltid till bästa pris.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

B&G - Elektronik - Ekolodsmoduler

. Elektronik

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (2)

Produktbetyg 5 / 5

(2016-12-05)

Nais 400

Jag är intresserad av B & G NAIS 400. Är du säljs på produkten är komplett med kabel för anslutning till en NMEA 2000-nätverk av B @ G? Grzegorz Grzelak

(2017-01-21)

Leverans

Hej Vad ingår med b & g NAIS 400? Mfg Micha

Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

 
B&G Zeus2 Glass Helm Processor BB

B&G

Zeus2 Glass Helm Processor BB

$ 5587.36 $ 4655.95

 
B&G NAIS 400

B&G

NAIS 400

$ 710.95

 
B&G Zeus2 Glass Helm Processor

B&G

Zeus2 Glass Helm Processor

$ 5980.74 $ 4984.95