`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

B&G

B&G Vulcan7 ROW

B&G Vulcan7 ROW

B&G Vulcan7 ROW

B&G Vulcan7 ROW

B&G Vulcan7 ROW

 • B&G Vulcan7 ROW
 • B&G Vulcan7 ROW
 • B&G Vulcan7 ROW
 • B&G Vulcan7 ROW
 • B&G Vulcan7 ROW
 • B&G Vulcan7 ROW

B&G Vulcan7 ROW

Produktbeskrivning B&G Vulcan7 ROW

B & G 7 tums plotter för alla seglare, med dedikerade segling funktioner som SailSteer, laylines och instrumentdisplayer; plus Wi Fi för integration med segling appar och tjänster.

VULCANUS

Vulcan är en 7 tums segling plotter med multi touch och nypa till zoom, som är packad med innovationer för seglare.

B & G V7 integreras med dina ombord instrument för att låsa upp prisbelönta segling funktioner, inklusive SailSteer och segling Dags att visa viktiga seglingsuppgifter allt på en skärm eller alternativt överlagras på diagrammet.

Med inbyggd Wi-Fi, hålla dig uppdaterad med alla de senaste Segling Apps och tjänster är lätt.

FÖRDELAR

SailSteer: Kombinerar viktiga segling data i en tydlig och informativ komposit skärmen.

SailSteer Overlay: Den prisbelönta SailSteer display finns nu som ett diagram overlay, ytterligare stärka awarerness av laylines och windshifts.

Laylines: Visa önskat spår motvinds eller Downwind, med kryss / Jibe poäng för säker, säkrare navigering.

Val av kartografi: största utbudet av diagram tillgängliga för segling, inklusive C Map, Navionics, Insight, NV Digital och mer för exakt informerade navigering.

Integration: Lägga Vulcan 7 till din båt är lätt.

Autopilot Controller: Fullt fungerande autopilot controller ger intelligent Sail Styrning, manuella och automatiska styrningsfunktioner och smart manöver.

Gofree Shop: Ladda ner och ladda upp diagram, programuppdateringar och applikationer direkt till din V7

Wi Fi Spegel: Se på din smartphone, eller visa och kontroll på din Tablet, från var som helst på din båt.

Vulcan 7

7? Multi touch Segling plotter

Prisbelönt Segling Funktioner som SailSteer

Välj din favorit diagram

Integrerad Wi Fi för Gofree

Styr din B & G Pilot

Stor siffra instrumentdisplay

B & G Vulcan är en 7 tums plotter byggd speciellt för seglare. Packad med segling specifika funktioner såsom B & G? Prisbelönta SailSteer, kan seglare se alla viktiga seglingsuppgifter med ett ögonkast. SailSteer tillåter sjömän att visa viktiga seglings uppgifter om en praktisk skärm eller alternativt överlagras på din position på plottern skärmen.

Med tillägg av seglingsinstrument och sensorer via NMEA 2000-nätverk, SailSteer utvecklas med möjlighet att visa båtens hastighet, Vind uppgifter, Rubrik, Tide, Vindskifte sektorer och även laylines? förbättra detaljerna på SailSteer och diagram skärmar. Seglare kan också göra det bästa av Sailing Time, som ger exakt waypoint ankomsttider baserade på realistiska segling manövrer, snarare än en rak linje beräkning.

När du är ansluten till ett B & G Pilot, V7 fungerar som en fullt fungerande autopilot controller erbjuda intelligenta Sail Styrning, manuella och automatiska styrningsfunktioner och smart manöver i kombination med intuitiva menyer för ultimat kontroll.

Vulcan 7 har inbyggd WiFi så att du kan ansluta till Internet via en hamn eller smartphone hotspot, och få tillgång till Gofree? Shop där du kan ladda ner diagram och programuppdateringar direkt till din V7. Du kan också spegla din V7 på din smartphone eller surfplatta låta din att visa och kontroll (tablett endast) plottern från praktiskt taget var som helst på din båt.

Avancerad NMEA 2000 nätverksintegration underlättar olika alternativ inklusive: SonicHub? marin ljudserver för att njuta av din favoritmusik samtidigt på vattnet, DSC VHF-radio och AIS transponder / mottagare för den ultimata på vattensäkerhet och kommunikation.

Full funktion plotter

Denna kraftfulla plotter har alla vanliga funktioner såsom waypoints, rutter och spår. Den levereras med en hög hastighet 10Hz Inbyggd GPS-antenn säkerställa bombningar positionsnoggrannhet

Dedikerade segel / kryssning funktioner

Vulcan 7 plotter har en särskild multi touch Segling gränssnitt, där du kan få tillgång till Prisbelönt SailSteer och segling tid alternativ.

Instrument Display

Integrera Vulcan 7 med dina ombord instrument för att kunna använda V7 som en stor skärm, mycket synliga instrument display med enkel, dubbel och 4-vägs split

Widescreen, Multi Touch Display

Vulcan 7 design ger maximal visning i en liten formfaktor. Med nypa att zooma och slägga för att panorera, V7 är intuitiv att använda och lätt att navigera menyn? S gör V7 så enkel att använda

Val av diagram

Välj mellan C MAP, Navionics, NV Digital eller Insight kartläggning alternativ för att göra det mesta av din routing och planering.

Integrerad Wi Fi

Denna kraftfulla kartplotter har Wi Fi, så att du kan njuta av högsta kommunikation och anslutning. När nätverk med en B & G WiFi 1, kan användare också förmedla information till sina smartphones och kontroll väljs plotterfunktionerna från sin iPad eller Android tabletter för den ultimata ombord frihet.

Smart NMEA2000 nätverk

Enkelt och smidigt ansluter viktigt kit för cruising och segling som segling Instruments, SonicHub marin ljudserver, ZG100 extern GPS-antenn och DSC VHF-radio, och kontinuerligt övervakar segling uppgifter, redo för när du behöver.

I LÅDAN

1 x Vulcan 7 (000 12213 001)

1 x 4 stift strömkabel (000 00128 001)

1 x Hardware Kit (003 9014 00)

1 x Gimbal Bracket & Knoppar (000 12372 001)

1 x Solskydd (000 12369 001)

1 x Komma igång Manual (988 10871 001)

1 x installationsmanualen (988 10847 0019)


Alla vattensport och fiske produkter av kategorin Multifunktion har en hög tillverkarkvalitet och ser till även de allra minsta detaljerna. På waveinn du finna hela Elektronikproduktskatalogen från märket B&G. Priset på B&G Vulcan7 ROW är 725.45 $, med lägsta prisgaranti, säker betalning och effektiv leveransservice!

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner B&G Vulcan7 ROW

Med tabeller
Med transduktor

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI