up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Daiwa
360

Daiwa Black Widow BR LT Reel

Daiwa Black Widow BR LT Reel

plus
 • 360Daiwa Black Widow BR LT Reel
 • Play videoDaiwa Black Widow BR LT Reel
 • Daiwa Black Widow BR LT Reel
 • Daiwa Black Widow BR LT Reel

Daiwa Black Widow BR LT Reel

Produktbeskrivning Daiwa Black Widow BR LT Reel

Specifikationer:

ATD-dragteknik (Automatic Tournament Drag)
Lager: 1 + 1
DS4 polykarbonatkropp och rotor för större kraft utan att offra ljusheten
Aluminiumspole
Korsspirelinjen låg


Teknologi:

LJUS OCH TÄCK:
LT är ett nytt koncept inom Daiwa engineering som har producerat nya storlekar på rullar som är mindre och tuffare än någonsin. Den helt ombyggda Digigear-enheten är förstärkt.

Magseals Bearing:
MAGSEALED olja är en magnetisk olja som använder flyg- och rymdteknologi för att skydda rullkomponenter och garantera smidig rotation.
De nya MAGSEALED-lagren har designats för att hålla längre än någonsin. Bollarna är inkapslade i ett helt vattentätt lager. De inre och yttre ringarna magnetiseras och förenas av vattentät och stabil MAGSEALED olja. Buren går jämnare och är skyddad från föroreningar.
Detta innebär att rullens ursprungliga prestanda kommer att bevaras på obestämd tid. Slätheten är överlägsen jämförelse med ett vattentätt industrilager: MAGSEALED olja tar bort behovet av en fog, vilket innebär att du inte kommer att upptäcka någon friktion på vinden.
Dessa MAGSEALED-lager är placerade på vardera sidan av drivutrustningen i våra flaggskeppsrullar, så att du kan aktivera dem med den minsta svängen i handtaget för optimal lindningens jämnhet. Konceptet har miniatyriserats för att tillämpas på rullen på några av våra rullar.

Mag Sealed:
MAGSEALED olja är en magnetisk olja som använder flyg- och rymdteknologi för att skydda inre rullkomponenter och garantera smidig rotation.
MAGSEALED-tekniken är baserad på en magnetisk olja utvecklad av NASA. Denna vätskefogen användes ursprungligen för interna hårddiskar - vilket ger dammisolering men inte vattentätning. Daiwa-ingenjörer tog på sig utmaningen att skapa en vattentät olja och arbetade för att kontrollera magnetkraften. Detta tog hundratals försök med justeringar ner till mikronivå! Tekniken har testats och testats på vattnet med världens bästa specialister inom varje disciplin, och den har gett en påvisbar vinst i rotationens jämnhet.

Luftrotor:
Air Rotor sticker ut för sin balans, seghet och känslighet.
Den välvda profilen och 15% viktminskning jämfört med standardrotorerna ger optimal lindningens jämnhet och eliminerar vibrationer tack vare det sänkta tyngdpunkten.

Styrketester:
När tryck appliceras på en rotor, försvagas standardmodeller på punkterna angivna i gult och rött medan Air Rotor sprider lasten över hela den välvda strukturen.

Digigear:
Ett digitalt klippt växel med hög precision med helikoidtänder för optimal fluiditet i vinden.

Tyst oscillation:
Den perfekta avstämningen av kontaktpunkterna mellan helicoid och raka tänder skapar ett energiutbyte nära 99% och tyst rotation. Daiwa-växeltåg erbjuder överlägsen slingrande smidighet.

Air Bail:
Den ihåliga Touch Air Bail är tillverkad av SUS303 stål och är 20% tuffare än en solid titanfäste med samma vikt och med en livslängd 13 x längre.

Twist Buster:
Twist Buster pickup-rullen har utvecklats av Daiwa och precisionsverktyg för att garantera optimal linjeläggning.
Systemet minimerar riskerna för linjespinn på hämtningen.

ABS II:
Till skillnad från klassiska cylindriska spolkonstruktioner, är ABS-rullar avsmalnande för att begränsa risken för att trassla på gjutningen. Dessutom minskar läppen friktion för att öka gjutavståndet.
Den nya ABSII-designen har optimerats så att du kan nå rekordavstånd på rollen.

Motorplatta:
Sidoplattorna på vardera sidan av kroppen skyddar mekaniken och ökar livslängden på din rulle.


Upptäck Daiwa Black Widow BR LT Reel i lager till bästa pris. Besök oss på waveinn, din onlinebutik för vattensport och fiskeutrustning och ta del av alla erbjudanden utan att kliva utanför dörren. Vi garanterar säker betalning och möjlighet att spåra din frakt! Beställ din Daiwa Black Widow BR LT Reel och uppgradera din utrustning. Njut av dina dagliga sportaktiviteter till fullo!

Funktioner Daiwa Black Widow BR LT Reel

Färg
Typ av rullar

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

4.91 / 5

11 Betygsättning

estrella estrella estrella estrella estrella
Skriv din åsikt

Du måste vara inloggad för att kunna lämna din åsikt.

Logga in

Excellent

-

Superhjul 100% nöjd

Daiwa svart änka

-

produktkvaliteten är mycket bra

Bra

-

Perfekt

Recension

-

daiwa vet hur man gör en bra produkt

Daiwa svart änka br lt

-

Stor Daiwa Black Widow BR 5000LT-produkt, lätt kompakt och Daiwa-kvalitet. Utmärkt transaktion och frakt, mottagen på fyra arbetsdagar, enligt schema. Rekommenderad.

Daiwa black widow lt 5000 br

-

Utmärkt lättvikts baitrunner från daiwa matchad med svart änka 11ft deadbait rod, ännu inte genomförd men kvalitetssäkrad som alltid från daiwa. Första gången beställning från WAVEINN problemfri upplevelse skickades från Spanien till Skottland och mottogs på mindre än en vecka. *****

Diawa änka spö

-

Detta är en utmärkt produkt

Stor agn

-

Jag letade efter en billig baitrunner-rulle, jag fick den här Daiwa, förutom namnet på ett av de bästa varumärkena i världen, rullen är utmärkt, har mycket hög max drag och är riktigt robust .............. sedan till ett riktigt acceptabelt pris. Snabbspårad frakt

Recension

-

Utmärkt hjul deffo rekommenderas och bra pris till.

Allt utmärkt

-

Köpet gick mycket bra, material ser mycket bra ut.

Recension

-

Ganska lång väntetid mellan att beställa mitt köp och faktiskt få det levererat.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up